2777
2789
عنوان

بگین چجوری رفتار کنم با مامانم؟

214 بازدید | 18 پست

خیلی شلخته و نا مرتبه ، اگه من تمیز نکنم خونمون همش کثیفه، منم عقدم عید میرم خونه خودم، همیشه هرروز گردگیری میکنم و هفته ای دو سه بار جارو برقی میکشم همه جا رو برق میندازم. ولی جلوی بقیه یجوری حرف میزنه انگار من دست به سیاه سفید نمیزنم.همش میگه کارای خونه رو خودم میکنم😞 مامانای شما هم همینجورین؟  چکار کنم؟ بنظرتون دیگه کار نکنم؟ اگه کارم نکنم هرکی بیاد ببینه میفته گردن من میگن حتما دختره کار نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم همیجور بود وقتی مجرد بودم ایقد ناراحت میشدم هیچوقت ازم تعریف نکرد همه فکر میکردن من ادم تنبلیم ولی بیخیال برو خونت همه بعدا متوجه میشن که همه کارا با خودت بوده 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱

خوووجش بحالت مامان من وسواس فکری داره همش نمیشینه میگه وای خونه روکاش بتونم بشورم وای فرشاکهنه شدن وای مبلاروکاش عوض کنم باور میکنید صبح باصدای غرغرش بیدارمیشیم وشب با صدای غرغرش به خواب میریم اززمین وزمان ناراضیه ی ادم ناشکرناراضی که هیچ احترامی بوا خودش و خانوادش پیش هیچکس قائل نیس 

مامان منم همیجور بود وقتی مجرد بودم ایقد ناراحت میشدم هیچوقت ازم تعریف نکرد همه فکر میکردن من ادم تن ...

اره دقییقا همینجوره. خیلی ناراحت میشم 

حتی یه تشکر هم نمیکنه 

خوووجش بحالت مامان من وسواس فکری داره همش نمیشینه میگه وای خونه روکاش بتونم بشورم وای فرشاکهنه شدن و ...

باز خوبه که تمیز باشه. مامانم خیلی قبل تر خوب بود الان سنش رفته بالاتر تنبل شده. یبارم تشکر نکرده از من

سلام دوست عزیز 

عمیقا چیزایی که گفتی رو درک می کنم چون خودم چشیدم

من خودم خیلی به نظم و ترتیب و تمیزی اهمیت می دم اما متاسفانه...

دختر گل چند تا نکته که خودم تو موقعیت مشابه شما بودم رو بهت می گم 

۱-الویت های زندگی خودت رو بشناس.درسته پدر و مادر عزیز هستند و محترم اما وقتی شوهر کردی اگر می‌خوای طعم خوشبختی رو بچشی باید شوهرت رو بذاری اولویت اول .حتی اگر شوهرتون این کار رو برای شما نکنه.

خوب این یعنی چی ؟

یعنی تمرکز کنی روی خانه داری خودت تو خونه ی خودت.

به نظم و تمیزی خونه زندگی خودت برس و به تولید آشپزی و کدبانوگری خودت بپرداز و فکر کن خونه بابا برات کارآموزی هست تا کدبانو بشی.

ما باید دیگران رو همون جور که هستند بپذیریم چون قادر به تغییر بقیه نیستیم .ما باید دیدگاه و افکار و باور و رفتار خودمون رو اصلاح کنیم.

پس از فکر تمیز کردن خونه مادری به نیت اینکه همیشه تمیز باشه بیا بیرون و انرژی تو بذار واسه زندگی خودت.

۲-تا می تونی کارآموزی کن و خونه داری یاد بگیر.

۳-قدر این دوران رو بدون چون بعد ها کمتر میشه کاری برای پدر و مادرت بکنی .

۴-خدایی ناکرده شلختگی و یا هر ویژگی بد مادر رو به روش نیار حتی اگر مادر جلو بقیه از شما بد گفت شما بال تواضع زیر پای مادرت پهن کن و حرمت مادر رو در خلوت و جمع نگهدار .

۵-با خودت قرار بذار هر وقت تونستی بیای خونشون رو براشون مرتب کنی که ثواب زیادی هم داره.

موقع خونه تکونی یکبار اساسی همه چی مرتب بچین و نظم بده حتی از نظم دهنده ها ی بازار کمک بگیر و هفته ای یکبار اگر تونستی برو جارو بزن و دستمال کشی و طی کشی کن.

مطمئنم باش اگر هر هفته بکنی کثیف نمیشه.اینجوری خدمت بزرگی هم به والدینت کردی.

۶-غر نزن و اوقات خوش با پدر و مادر. بودن رو قدر بدون و شاد باش .کار کردن کسی رو نکشته .سایه مادر روی سر آدم باشه حتی بزنه آدمو تو جمع تخریب کنه .مطمئن باش یا صبوری در برابر رفتار دیگران اگر زیادی می بری مخصوصا مادر.

چوب مادر گله هرکی نخور خله

پس گزش حرف های مادرت مثل عسل باشه برات که بعد ها می فهمی هیچ کس اندازه اون دوستت نداشت و نداره