2777
2789

ان‌شاءالله به سلامتی. بیهوش که نمیکنن کلا. از فکر بيهوشي بیا بیرون کلا. همه جا بی حس میکنن. نترس درد امپولش مثل یه نیشگونه. بعدم فوری سر میشی. فقط ترس نداشته باش و بعد ریکاوری سرت رو تکون نده چون گردن درد میگیری شدید 

دنیام بچه هام 🥰  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان‌شاءالله به سلامتی. بیهوش که نمیکنن کلا. از فکر بيهوشي بیا بیرون کلا. همه جا بی حس میکنن. نترس درد ...

من دوشنبه سزارين ميشم خب خيلى فيلمشو ديدم ميترسم صحنه هاش بياد جلو چشمم حالم بد بشه...از طرفى دوست دارم بيدار باشم دخترنازمو ببينم....حالا موندم سر دو راهى بنظرت ميشه واقعا يادم بياد دارن شكممو چكار مبكنن؟!😰

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من کمر به پایین بودم 

امپولش رو اصلا نفهمیدم به نارکی تارمو بود سوزنش 

درد نداره ولی حس میکنی

اما بعد که شکمت رو باز کنن دیگه حس نمیکنی

انشالله زایمان خوبی داشته باشی

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
مرسی.وای با بی حسی یکمی ترسناک

ببین تو رو خدا نترس. اینهمه آدم زایمان کردن هیچی شون نشده. فقط خودتو عذاب میدی. من سر زايمان اولم ترسیدم شیر تو یه سینه ام سفت شد ده روز تمام زمین رو چنگ میزدم از شدت درد. فقط سرت رو اصلا تکون نده تا زمانی که حس پات برگرده 

دنیام بچه هام 🥰  
منم همین ترسو دارم که آدم می‌دونه دارن با شیکمش چیکار میکنن

بخصوص ميگن ميفهمى دارن بدنتو تكون ميدن يا اينكه سردى تيغ رو ميفهمى😖

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من دوشنبه سزارين ميشم خب خيلى فيلمشو ديدم ميترسم صحنه هاش بياد جلو چشمم حالم بد بشه...از طرفى دوست د ...

ببین اصلا متوجه نمیشی. من دکتر وقتی ساکشن رو زد فهمیدم بریده. صداش که اومد فهمیدم داره خون رو میکشه وگرنه متوجه نمیشی. خیلی هم زود نهایت یک ربعه بچه بغلته 😍 انشالله. اصلا نترس و نگران نباش فقط سرت رو تکون نده. تا دو ساعت. بعد که حس پات اومد میتونی بلند شی 

دنیام بچه هام 🥰