2777
2789

عزیزم به سلامتی ان شالله نی نی رو بغل بگیری.

من بی حسی بودم.مشکلی برام پیش نیومد خداروشکر.همونجا پرستار بهم گفت سرم رو اصلا تکون ندم.تا ۶ ساعت بعد از عمل.که رعایت کردم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد.

دوستمم بیهوشی کامل بود که به داروی بیحسی یکم حساسیت نشون داد.سمت چپ بدنش درد گرفته بود.در حدی که با ژلوفن آروم میشد.دو روز بعدشم خوب شد.

ولی جدیدا بیهوشی کامل رو انجام نمیدن.

حتما یه آرایش ملایم داشته باش.به شوهرت بسپار تند تند عکس بگیره از قبل و بعد از عمل.اگه امکانشو دارید فیلم داخل اتاق عملو هم تهیه کنید.خیلی عالیه.فقط از قسمتی که بچه رو بیرون میارن و میذارنش روی صورت مادر فیلم میگیرن با تمیز کردنش اینارو.

و اینکه وقتی بی حسی تموم شد سعی کن شبش زودتر بلند شی.تا شکمت راه بیافته.اولش که بخوایی از تخت بیایی پایین دردش زیاده ولی قابل تحمله.

یادت نره تند تند عکس بگیرید.از هر لحظه ش.

الهی که به سلامت بغل بگیریش.راستی ممکنه اولش شیرت خوب نیاد.اصلا نگران نشو به مرور شیرت زیاد میشه.از داروخونه هم پودر شیرافزا بخر.کله پاچه هم شیرو زیاد میکنه.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا متوجه نمیشی. من دکتر وقتی ساکشن رو زد فهمیدم بریده. صداش که اومد فهمیدم داره خون رو میکشه ...

خدا از زبونت بشنوه عزيزم مرسى مهربون

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الهی 😕.چقدر بد سعی میکنم خودمو کنترل کنم

انشالله به سلامتی. اصلا نگران نباش. اتاق عمل ترس نداره فقط یکم سرده. سعی کن آرامش داشته باشی. اگرک بهشون بگی بهت آرام بخش میدن. کدوم بیمارستان هستی ایشالا؟ تهرانی؟ 

دنیام بچه هام 🥰  
عزیزم به سلامتی ان شالله نی نی رو بغل بگیری. من بی حسی بودم.مشکلی برام پیش نیومد خداروشکر.همونجا پر ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات .انشالا منم به سلامتی سز کنم . بیمارستانم خصوصی ولی نمی‌دونم فیلم میگیرن یا نه

وووووی

نه بابا ااااا هیچی نمیفهمی من که درد داشتم فقط زور میزدم وسطش هم میگفت حالا آروم باش در مورد شکل بچه و فامیل شوهر اینا حرف میزدیم میخندیدیم دکترم خیلی خوشگل و نازو با حال بود چون خجالت میکشیدم بد بود 

آمپول زدن اصلا حس نکردم فقط جیغ میزدم میگفتن تووووروخداااا منو زود ببرین اتاق عمل بعد که اومدن آمپول زدن خیلیییییی خوشحال بودم ولی وقتی اومدن به کمرم آمپول بزنن یکم ترسیدم ولی اصلا به روی خودم نیاوردم تا روحیم بالا باشه زود تموم شه

مرسی فدات . بیمارستان یاس سپید تهران

استارتر وقتی تموم میشه بچه رو میبینی انقدر ذوق میکنی خوشحالی انگار هیچی درد نداشتی کلا بچه میاد دردا باهاش تموم میشه واسه من اینجوری بود 

سبک شده بودم 

شکمم جمع شده بود خوش تیپ 

لباس تنگ خوشگلللل پوشیده بودم وقتی میومدن دیدنم شوهرم میگفت چقدر تیپت خووووب شده  از قبل حاملگی خوش تیپ تر شده بودم چون تو حاملگی من فقط ط وزن کم کردم و هرچی میخوردم فقط به بچه میرفت