2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوشنبه سزارين ميشم خب خيلى فيلمشو ديدم ميترسم صحنه هاش بياد جلو چشمم حالم بد بشه...از طرفى دوست د ...

الهی به سلامتی بغل بگیریش.عزیزم بذار از تجربه ی اولین دیدار من و پسرم برات بگم.

وقتی بی حسی رو تزریق کردن.یه پرستار بهم سوند وصل کزد که اصلا متوجه نشدم.چون بعد از تزریق پاهام داغ شد و کامل بیحس شدم‌.بعدشم یه پردهاز شکم به اونور وصل کردن.سریع خانوم دکترم کارشو شروع کرد.توی یه لحظه صدای گریه پسرمو شنیدم .که سریع آوردنش پیشم و سمت راست صورتشو گذاشتن روی لپ راستم...یهو صدای گریه پسرم قطع شد.قربونش برم منو شناخته بود.باز دوباره که برش داشتن شروع کرد به گریه.من بیمارستان نجمیه تهران سزارین کردم.دکترم هم پرستنده چهر بود.خیییلی عالی بود .ان شالله برا شما هم همینطور باشه.همونطور که بالاتر گفتم یادتون باشه تند تند عکس بگیرید.از قبل و بعد از عمل.فیلم اتاق عملو هم اگه تهیه کنید پشیمون نمیشید

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

من 4 صبح دردام شروع که شد تاپیک زدم گفتم حالم اینه اینجوریم  بعد بجه که به دنیا اومد پیامارو خوندم همه نوشته بودن رفته بیمارستان و کلی پیامای خوب گذاشته بودن 4 روز بعد زایمان وقت کردم ببینم 😊😅

خوش به حالت من وزن اضافه کردم البته زود لاغر میشم

اصلا نگران نباش تو شیر دهی لاغر میشی فقط به فکر آرامشت باش 

اگه اتاق خصوصی هستی اتاقتو خیلیییییی خوشگل کن تم بزن کیک ببر گل آرایی کن کلی عکس بگیر 

من خیلی ناراحتم این کارا رو نکردم همه فامیلامون الان اتاق آرایی میکنن و کیک و گل و این کارا.. من واسه این بچم حتمااااا اا اتاقمو درست میکنن لوازم آرایش  هم میبرم 

دوستان درست میگن.اگه امکانشو دارید حتما اتاق خصوصی بگیرید.چون بعد از عمل هم خودت از هر لحاظ راحتی ( بالاخره اینجور مواقع نفخ زیاد میشه) ، هم همراهت راحته.تزئین اتاقو هم که دوستمون گفتن واقعا عالیه.در کل یجور برنامه ریزی کن که بعدها هیچی توی دلت نمونه.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
الهی به سلامتی بغل بگیریش.عزیزم بذار از تجربه ی اولین دیدار من و پسرم برات بگم. وقتی بی حسی رو تزری ...

الهى عزيزم چقدر لحظه شيرينى رو تجربه كردى چقدر عالى كه استرس نداشتى من اين روزا فكرم خيلى درگيره مشكلاتى با خانواده شوهرم دارم كه باعث شده اين روزاى اخر همش استرس و عذاب به جونم باشه كاش هنوز ماه ٤ بودم😢

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️