2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 232 پست
زیاد نیست والا ۳۵۰ تا سکه اگه همچین کاری کنم که کلا از خونه میندازتم بیرون

بندازه بیرون بهتر

مگه عندالمطالبع نیس؟؟؟

این یه بدهی به گردن شوهرته میفهمی؟

تا بزاری اجرا برگع میاد دم خونه باید پرداخت کنه برات نداشت اموالشو دادگاه میگه بفروش

خونه هم نداشت میفرستتش اب خنک 

چی فکر کردی

انقد سکه گرون شده فک کردی سیصدپنجا کمه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندازه بیرون بهتر مگه عندالمطالبع نیس؟؟؟ این یه بدهی به گردن شوهرته میفهمی؟ تا بزاری اجرا برگع می ...

چرا هست

ولی بابام میکشتم اگه همچین کاری کنم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
صدبار تا حالا از بابام خواهش کردم که باهاش صحبت کنه...حتی دعوا هم نه...فقط صحبت کنه بلکه بهتر بشه ول ...

بخاطر ابرو هیچکس بخودت زحمت نده طلاق حلال خداس کار خلاف شرع نکردی ک ابروت بره هرکی هم چیزی گف بگو امنیت جانی نداشتم نگران این چیزا نباش 

چرا هست ولی بابام میکشتم اگه همچین کاری کنم

مگه میخای ادم بکشی مهریه حقته از شیر مادرحلال تره جوونیتو داری میدی بپاش

بنظرم بابات الا ک زجر میکشی پشتت نیس و به جایی ک بفکر جیگرگوشش باشه بفکر ابروشه چی بگم والا

فکر میکنن اگه شوهره رو اروم و با آرامش بزارن اون درکشون میکنه درصورتی که مردا خیلی نمک نشناس تر از ا ...

دقیقاااااا مثل کاری که خانواده ام جلو شوهرم تو تمام این سالها کردن و منو خوار کردن و اونو هار الآنم دارم جدا میشم با دو بچه بازم ول کنم نیستن و اون باز داره هارتر میشه

من فقط می دونم مردا اگه حاضر جوابی کنی دیوونه میشن حالا نه همشون ولی اکثرشون این اخلاق و دارن فقط باید اون لحظه صبور باشین جواب ندین تا آروم شن نه دفاع میکنم ازشون نه میگم حق دارن فقط میگم اخلاق گندشون همینه اونی که میخواد زندگی کنه و نمی خواد جدا شه بهتره برای امنیت جانی خودش هم که شده وقتی میبینه طرفش اخلاقش اینجوریه و قاتی می کنه و  دست بزن داره اون لحظه کوتاه بیاد تا بخیر بگذره مطمئن باشین بعدش خودشون میفهمن اشتباه کردن 

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم الهی دستش بشکنه ولی حتما دکتر برو

یکی گفته بودچاقو بردار اینا چه راهنماییه میکنید آخه؟! 

استارتر تورو خدا به این حرفا گوش نکن کارو بدتر نکن آتیشو با آتش خاموش نمیکنن هروقت شوهرت اگه حرفی زد تو هیچی نگو اون فحش داد تو دنباله شو نگیر تا دعوا بالا نگیره و کتک هم نزنه

ولی بعد که ماجرا تموم شد هم خودتو توسری خور نشون نده باهاش سرسنگین باش بگوبخند نکن تا پشیمون بشه از کارش

بعدهم در کل تا مدتی بعضی اوقات سنگین رفتار کن بعضی وقتا بخند تا براش ارزش داشته باشه

ببین قلقش چیه از چی بدش میاد انجام نده خلاصه ازچیزایی که عصبانیش میکنه دوری کن بالاخره باید یه چیزاییو چشم پوشی کنی تااختلافات کمتر شه