2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 232 پست
ازدواج سابقم تو شورای حل اختلاف گفتم منو میزنه گفتن مگه چیه همه رناشونو میزنن😐 گفتم دختر خودتون چی ...

واقعا متاسفم بابت این نوع افکار زشت و پلید که بدبختانه خیلیا تو ایران براشون عادیه 

ازدواج سابقم تو شورای حل اختلاف گفتم منو میزنه گفتن مگه چیه همه رناشونو میزنن😐 گفتم دختر خودتون چی ...

ههه

یادمه اول ک عضوشده بودم باهات حسابی بحق کردم سر این چیزا میدونی زود ازدواج کردم چیزیم از اطراف نمیدونست ک ادم

ولی الان میفهممت ب مردجماعت بخندی کلات پس معرکه اس 

شوهر منم دست بزنداره ولی ازش کم نمیا م بزنه میخوره غلط کرده اصن تو خونه بابام کمتر از گل نگفتن حالا جلو این کوتاه بیام

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کثیف ترین جای و ادمای این مملکت همین دادگاه ها و قاضی هاشونه البته به دور از جون یه تعداد بسیارررررر اندک

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
سلام عزیز دلممممممم بخوبیت دلبرمممممم 😍😘 روح شدم دیگه اجی😂😁

خخ چراگلم لایک میکنی د برو ک رفتیم😙😙😙😁😁

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

درکشور ایران ما بیشتر از زنا میخوریم تا مردا.ازدواج اولم که جداشدم یه سری زنا قطع ارتباط کردن باهام خدا شاهده شوهراشون شبیه بیل بی دسته بود آدم نگاشون میکرد باید کفاره میداد 

پروفایل گل میذاشتم میومدن پی وی فوش دادن که برا شوهر من گذاشتی تا تقی به توقی میخورد میکفتن زن بودی طلاقت نمیدادن آخه پفیوز کور بودی من با بدبختی وسط زندان وکالت طلاق به زور گرفتم کی منو طلاق داده

آره همین مردای آشعالم حاصل و محصول و معلول تربیت ناقص خود ما زن هاست

و دیگر هیچ...

خانه از پایبست ویران است عزیزم

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
فازت چیه شما آقایی؟؟.؟

فکر میکنن اگه شوهره رو اروم و با آرامش بزارن اون درکشون میکنه درصورتی که مردا خیلی نمک نشناس تر از این حرفان . مرد اگه بدونه پشتوانه داری یا یه خانواده حامی داری یا خودت زرنگی و حقتو میگیری هیچوقت جرعت دست درازی نداره

اما اگه جلو مرد ضعیف و گوش به فرمان شدی بهترین مرد دنیا هم باشه میگع مال مفته بزار بیفته.

حرفای روشن فکری رو مردا اثر نداره والا بلا نداره 

حقتونو بگیرید منو حرس ندید

من ندیدم چی گفت ولی ت دعواها ما ک نبودیم نمیدونیم حق با کی بوده هر چند اگرم حق با هر طرف باشه حق زدن ...

هیچ جای دنیا توجیهی برای  زدن اونم ضعیفتر از خودت وجود نداره

ادم اگه از حرف و برخورد کسی هم ناراحت میشه باید با همون حرف و رفتارش بزنه نه با دست 

مرسی که قضاوت نمیکنی😊

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
مگه زیر بار میره؟همین الانشم میگه تو دروغ میگی من نزدم

یبار که دست روت بلند کرد داد و بیداد کن از همسایه ها یا کسی شاهد جمع کن همون موقع هم به پلیس زنگ بزن باور کن خیلی به کارت میاد پزشک قانونی هم تایید کنه یکم آدم میشه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏