2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5383 بازدید | 232 پست
من به عنوان یه مرد وقتی توی این شرایط قرار میگیرم توی اوج بحث و دعوا اگه یه معذرت خواهی یا یه ببخشید ...

حالا اگه با یه زن دعوات بشه میزنی خار و مادرشو.......!😐الله اکبر😐 تسبیح من کوکوکوکو 😐😐😐

بد برداشت نکن منم گفتم حق با هرکی باشه حتی شوهر حق زدن نداره..  من کسیو قضاوت نمیکنم ناراحت نش ...

نه عزیزه من چرا ناراحت بشم

میفهمم منظورتو🌺🌺

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تو مسائل زنانه دخالت نکن اون اقا حتما یه بی عقلی کرده که اون تف حقش بوده دیدی که استارتر چی گف ...

👏🏻👏🏻👏🏻😓😓😓والا بخدا

مظلوم بودنو سالها امتحان کردم دوست عزیز به عنوان یک زن میگم بهترین مرد دنیا درمقابل مظلوم ظالم میشه ...

افسوس کع دستم به جایی بند نیست😭تنها تو شهرغریب هیچواری نمیتونم بکنم

من به عنوان یه مرد وقتی توی این شرایط قرار میگیرم توی اوج بحث و دعوا اگه یه معذرت خواهی یا یه ببخشید ...

شما مردا لیاقت ببخشید که سهله یه نیم نگاهم ندارید

مگه نمیبینی شوهرش فحش ناموسی به خواهراش داده 

استارتر بگه ببخشید؟

ببخشید که تو بهم توهین میکنی

میشه شما نظر ندی 

سلام اسی جان خیلی برات ناراحت شدم گلم

لطف داری مهربون جان😓ناراحت نباش خدای ماهم بزرگه

لطفا برام یدونه صلوات بفرس که چیزی نباشه و دلم اروم بگیره😓😓🌺🌺🌺🌺

خوشبحالت شیرزن😅 والا من میترسم بزنم اخه مردن زورشون بیشتره مخصوصا وقتی عصبانین یدونه بزنم باز صدت ...

😅😅😅سگ جونم خب

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من از همه خانمای گل میخوام اگر یه شوهر بیشعور دارید باهاش دهن به دهن نشید

حیفه که توسط یه آدم بیشعور یه عمر ناقص بشید

اگر امکان داره جداشید

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
دوباره دارم ازدواج میکنم از بس شعار دادم من ازدواح نمیکنم مردا اشغالن ولی خدا بخواد با یکی اشنا شدم ...

خداروشکر😍😍😍واقعا خوشحال شدم برات

چون ادم وقتی تو یه رابطه سمی هست دیگه به بعدش خیلی سخت میتونه اعتماد کنه

انشاءالله که خوشبخت ترین میشین😍😍😍😍😍

افسوس کع دستم به جایی بند نیست😭تنها تو شهرغریب هیچواری نمیتونم بکنم

اگه پشت داری بهتر اگه نداری خودتو نباز

از تکنیک استفاده کن

از پس انداز(مردا از زنایی ک پس انداز دارن میترسن)

گاهی بهش بگو مهریم خیلی بدردم میخوره چون بهت اعتباری نیس دست بزن داری امنیت جانی ندارم کنارت

اعتماد بنفستو بالا ببر

درمقابل توهین سکوت نکن و حتما جوابشو بده من

برای خودت وقت بذار و کارای خودت الویت باشه تا کاری اون اینجوری میفهمه تو برا خودت مهمی کسی هم ک برا خودش مهم باشه دیگرانم بهش احترام میزارن

احساس میکنم خیلی از خود گذشتگی کردی

واسه مردا جواب نمیده اینکار نکن خواهر من

درضمن تو زندگی نظرات خودت الویت باشن تا نظرات شوهرت