2777
2789
عنوان

شوهرم

193 بازدید | 32 پست

با ی دختر غریبه چندبار دست داد بهش گفتم کارت خیلی بد بود اصلا واس چی دست میدی ب یکی که نمیشناسیم بعد میگ تو که ادا روشن فکرا رو در میاری چرا اینقد گیر میدی😐بعد خودش من دست ب فامیلم بدم غر میزنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همینجوری الکی دست داد

اون دختره دستشو اورد جلو سلام کنه به این اینم دست داد باز موقع خدافظی اینکارو کرد بعد من بدم اومد بهش قبلا گفتم دوستم باشه ناراحت نمیشم ولی یکی ک نمیدونم کیه خوشم نمیاد صمیمی بشه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

والا روشن فکرا ک میگن مهم نی دوما به زن غریبه دست نمیدن شاید آشنا قدیمی سوما منم بدم اومد

منم اگر دوستم بود ناراحت نمیشدم دختره زو اصلا من ندیدم نمیشناسم اومده سلام کنه دست داده خوافظیم دست دادن ینی چی اخه☹️

🫂🙂سردرگم در هیاهو

شوهرمنم ازدیروز داره پزجاریمو میده و میگه ع نش تو سرت. جالبه ک اصلا از جاریم کمترنیستم هیچ سرترم هستم. میگه تورو طلاق میدم ازشهر زنداداشم زن میگیرم. 😏

اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️‍🩹

غصه نخور خودتو پیر نکن چون فقط خودت شکسته میشی و مث من تپش قلب و ریزش مو و سردرد میگیری

مطمئنم این حرفا بعد تجربه زیاد میاد احتمالا بالا ۵ سال ازدواج کردی زیر ۵ سال فقط در صدد نابودی خودمونیم بعد ۱۰ سال ب این نتیجه رسیدم زیادی گریه کردم زیادی مهم دونستیم شوهرو