2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5384 بازدید | 232 پست
حالا کار اونم درست نبوده نباید وحشی بازی در نیاورده .شما هم تو این شرایط یکم سیاست به خرج می‌دادی ای ...

مرسی عزیزم 

نه نیازی به اون ندارم خودم میرم

چون وقتی میگم میگه دروغ میگی،بدتر جنگ اعصاب میشه

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
میگه تف کردم تو صورتش خوب میخواستی بوسش کنه

عین ادمحرف میزد تف نمیکرد اسی تو صورتش

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ جای دنیا توجیهی برای  زدن اونم ضعیفتر از خودت وجود نداره ادم اگه از حرف و برخورد کسی هم نا ...

بد برداشت نکن منم گفتم حق با هرکی باشه حتی شوهر حق زدن نداره.. 

من کسیو قضاوت نمیکنم ناراحت نشو لدفا

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

شما تو مسائل زنانه دخالت نکن

اون اقا حتما یه بی عقلی کرده که اون تف حقش بوده

دیدی که استارتر چی گفت 

گفت به خواهری کوچیکم فحش داده خوبش کردی استارتر نوش جونش

هررررچقدرم ادم عصبانی بشه باید بتونه خودشو کنترل کنه حیوون که نیستیم بگیم شعورنداریم غریضی وحشییم!!! ...

الهی امین👌🏻👌🏻

از سگ کمترن بخدا این ادما

فکر میکنن اگه شوهره رو اروم و با آرامش بزارن اون درکشون میکنه درصورتی که مردا خیلی نمک نشناس تر از ا ...

هعی اگه دس من بود...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الهی امین👌🏻👌🏻 از سگ کمترن بخدا این ادما

سگ شرافت داره صاحابشو  میبینه دم تکون میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مظلومتر از این حرفام:/🥺 مرسی عزیزم میرم حتما

مظلوم بودنو سالها امتحان کردم دوست عزیز

به عنوان یک زن میگم بهترین مرد دنیا درمقابل مظلوم ظالم میشه

این راهی که میری به جایی ختم نمیشه

جلوی ظلم بایست

ازدواج سابقم تو شورای حل اختلاف گفتم منو میزنه گفتن مگه چیه همه رناشونو میزنن😐 گفتم دختر خودتون چی ...

خوشبحالت که از اون ادم خلاص شدی😓

شما خودت یکی فحش ناموس بده بهت بوسش میکنی؟

والا تقریبا همه ی زنا یکی دوبار فحش خوردن از شوهراشون

تقصیر خودمونه ک از اول رو میدیم و حد و حدود همو مشخص نمیکنیم.. 

لااقل نذاریم حرمتا از بین برن ک هی تکرار شه و عادی

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

تف در برابر تف .سرشو کوبیده تو شیشه یعنی چی آخه .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم