2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه چشم عزیزم‌ممنون از راهنماییت فقط بار اولمه ک میخورما ممکنه نتیجه عکس بده و لک بینی ابنا

نتیجه ی عکس که نمیده ، فقط ممکنه عوارضش اذیتت کنه ، حالت تهوع و بالا آوردن اینا ، برا بعضی افراد اینارو داره برا بعضی ها نه 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خواهر من الان میخام برم زیارت واسم مهمه ک پریود نباشم و لکه بینی نداشته باشم بنظرت اگ از الان شروع. ...

اره الان بخوری خوبه من شنبه میخواستم برم مشهد   پنج شنبه خوردم پنج روز عقب انداخت سه شنبه شدم

اره عزیزم بار اولمه ک میخام بخورم یعنی پیشنهاد میدی نخورم تورو خدا بگو واس پریود نشدن و نداشتن لک بی ...

عزیزم کاری نمیتونی بکنی

من نمیدونم بخوری یا ن

ولی خودم از یه ۱۵ روز پیش شروع کردم 

ماه اولمم هست

و عین ۱۵ روز رو لکه بینی دارم ک دکترم گفت طبیعیه

عزیزم کاری نمیتونی بکنیمن نمیدونم بخوری یا نولی خودم از یه ۱۵ روز پیش شروع کردم ماه اولمم هستو عین ۱ ...

۱۵ روزشو لکه بینی داری گلم؟

ولش کن میترسم بخورم میسپرم خدا ببینم چی میشع

چون‌من میگرنم دارم مرتب مسکن میخورم میترسم اثر ال دی برع

۱۵ روزشو لکه بینی داری گلم؟ولش کن میترسم بخورم میسپرم خدا ببینم چی میشعچون‌من میگرنم دارم مرتب مسکن ...

اره عزیزم🥲

البته بدن با بدن متفاوته ها

ولی خب راجب من اینطوری بود

ممکنه شما لکه بینی نداشته باشی