2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 232 پست
اره چیزیم شدنی میگن غیرت داره😏

ازدواج سابقم تو شورای حل اختلاف گفتم منو میزنه گفتن مگه چیه همه رناشونو میزنن😐

گفتم دختر خودتون چی گفتن دخترا نا کاری نمیکنن کتک بخورن

و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده این؟؟؟؟

نمیدونم والا

چ احتیاجی ب مرده

همجنسامون رحم نمیکنن

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فکر نمیکردم سردردام انقد طولانی بشه چون چشمامم ضعیفه میگفتم شایدبرای اون باشه

حتما فردا برو

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
منم یکماه پیش چک و مشت تو ماشین از همسرم خوردم من فقط تف کردم تو صورتش چون زورم بهش نمیرسید آخه دختر ...

عزیزم 😓😓😓مراقب خودت و دخترت باش والا این ادمایی که دست ب زن دلرن اصلا تعادل روانی ندارن

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
خوب چرا آنقد روی اعصاب شوهرتون می‌رید بابا بخدا این بدبختا توی این اوضاع بد اقتصادی به اندازه کافی ف ...

چه حرفیه هر چقدرم از کوره در بره بیاد بره سر خودشو بکوبه ب شیشه چرا میزنه . آدمی که کنترل رو خودش نداره انسان نیست 

@pegah_m   سلام اجی  خوبی😍 نیستی چرامث روح میمونی پیدات نمیکنم😁

سلام عزیز دلممممممم بخوبیت دلبرمممممم 😍😘

روح شدم دیگه اجی😂😁

برای نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی💚💛 👩‍🍼👶🧡💜
اوهوم خودمم همش استرسشو دارم میرم فردا حتما چشم پزشک برم یا مغز و اعصاب؟

فکرکنم باید بری چشم پزشک بگی ضربه خورده دردش میپیچه تو سرو چشمم معاینه کنه اگه لازم باشه بهت میگه چه دکتری بری

حالا کار اونم درست نبوده نباید وحشی بازی در نیاورده .شما هم تو این شرایط یکم سیاست به خرج می‌دادی ای ...

چه مسخره آروم بهش بگی استارتر تا بهش برنخوره که تو رو کتک زده ممکنه احساسات شوهرت جریحه دار بشه 

اه اه حالم بهم خورد این کیه خدابیش؟

دقیقا مادرش چون خودش یه عمر تو سری خور و کتک خور بوده فکر میکنه عهد قاجاره اخه دیگه کی الان دست رو ...

عزیزم همسرت اگر همیشه اینجوریه و سر هر چیزی جوش میاره حتما ی مشاوره برو 

و مطمئن باش اولین توصیه ای که بهت میکنه اینه که باهاش رفتار محرک نداشته باشی،اگر هم خودش نیومد اشکالی نداره تنها برو احتمالا باباش هم دست بزن داشته فرخنگ خانوادگیشه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
نه عزیزم

عزیزم پدر یا مادر یا برادر کسی نیست که بهشون بگید و حمایتتون کنن؟ اگه همسرتون ببینن حامی دارید جرئت نمیکنه دیگه دست رو شما بلند کنه البته اگه سفت و سخت پدرتون پشتتون وایستن

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
بری بهتره . یه بار سر من محکم خورد به شیشه ماشین .به دکتر نشون ندادم  الان الانم نگرانم نک ...

اره همین استرسش بده

میرم حتما مرسی عزیزم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉