2777
2789
عنوان

شوهرم سرمو زد تو شیشه ماشین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5382 بازدید | 232 پست
خوب چرا آنقد روی اعصاب شوهرتون می‌رید بابا بخدا این بدبختا توی این اوضاع بد اقتصادی به اندازه کافی ف ...

دست بزن هیچ دلیلی جز وحشی بودن نداره .

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
ضربه ب سر خییلی خطرناکه ها مخصوصا انقدر شدید ک بزنه به چشمات حتما برو دکتر چشم پزشک خطرناکه

اوهوم خودمم همش استرسشو دارم میرم فردا حتما

چشم پزشک برم یا مغز و اعصاب؟

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بذار از راه برسی بعد امر و نهی کن

من ندیدم چی گفت ولی ت دعواها ما ک نبودیم نمیدونیم حق با کی بوده هر چند اگرم حق با هر طرف باشه حق زدن نداره ولی مام یطرفه قضاوت نکنیم

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

حالا کار اونم درست نبوده نباید وحشی بازی در نیاورده .شما هم تو این شرایط یکم سیاست به خرج می‌دادی اینطوری نمیشد.ولی واسه سردردت با ملایمت توی جو آروم بهش بگو که زیرا دکتر.اروم بهش بگی که سرت از اون روز درد می‌کنه هم از کارش پشیمون میشه هم می‌برد دکتر که سردردت خوب شه

فازت چیه شما آقایی؟؟.؟

فازش عجیبه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوب چرا آنقد روی اعصاب شوهرتون می‌رید بابا بخدا این بدبختا توی این اوضاع بد اقتصادی به اندازه کافی ف ...

😐😐😐😐 حالت خوبه؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

لطفا تا از چیزی خبر ندارید قضاوت نکنید

هررررچقدرم ادم عصبانی بشه باید بتونه خودشو کنترل کنه حیوون که نیستیم بگیم شعورنداریم غریضی وحشییم!!! روخودت کارکن عصبی نشی اگرم شدی دستای هرزتو اززن وبچت دور کن که به کسی اسیب نزنی اگرمیزنی یه چاقو وردار خودتو تیکه پاره کن زنت راحت شه ازدستت خدا لعنت کنه تک تک ادمایی ک زورشون به زن وبچه میرسه

واقعا متاسفم برای طرز فکرتون هرچی هم که بشه حق نداره دست رو یه زن بلند کنه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
حتما باید بری دکتر تا هم بررسی بشه هم حساب کار بیاد دست شوهرت خواهشا این مسئله رو دست کم نگیر  ...

مرسی عزیزم

میرم فردا حتما 

چه دکتری باید برم؟مغز و اعصاب؟

@pegah_m سلام اجی  خوبی😍

نیستی چرامث روح میمونی پیدات نمیکنم😁

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*