2777
2789
عنوان

خانما مشورت میخوام خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 94 پست
ببخشیدا شوهرت همچینم خوش برو رو نیست اونا دیگه کی هستن که... 🙄🙄خودت ماشاءالله خیلی نازی

ببخشید ولی کسی ک سالم نباشه و ذاتش خراب باشه کاری ب صورت آدما نداره 😐😐😐بخدا ی چیزایی از اینا دیدم اصن شاخ در میارم 

مثلا یکی از دختر خاله هاش شوهر داشت  اومد زندگی برادر شوهرمو ک بچه هاش همسن من بودن ریخت بهم و ...

بعد چجوری خانواده شوهرت باهاشون بازم در ارتباطن؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی کسی ک سالم نباشه و ذاتش خراب باشه کاری ب صورت آدما نداره 😐😐😐بخدا ی چیزایی از اینا دیدم ...

درست میگی واقعا،،، ان شاء الله خدا هدایتش کنه،،، ولی افسار زندگیتو بگیر دستت،،، شوهرتو جذبت کن،،، میدونم میتونی

🩵🩵🩵🩵🩵

مثلا یکی از دختر خاله هاش شوهر داشت  اومد زندگی برادر شوهرمو ک بچه هاش همسن من بودن ریخت بهم و ...

شتتت  چ خونه خراب کن

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

من تازه امشب فهمیدم شوهرم بایه هرزه خوابیده ب نظرت چیکار کنم 

از خودش شنیدی یا دیگران؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

حالا این موقعیت رو به جوری رد کردی با دفعات بعدی می‌خوای چه کنی؟ 

به نظر من مشکل اصلیت با همسرته، همسرت باید اونارو متوجه کنه حد و حدود رفتارشون رو بدونن، اگر هم همسرت خودشو میزنه به اون راه و میگه منظوری پشتش نیست هیچ راه حلی وجود نداره