2777
2789
عنوان

خانما مشورت میخوام خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 94 پست
فردا با پیام بهش میگم اسکرین شات پیام ها رو هم میذارم ببینین چی جواب میده و چیکار کنم.دعا کنین برام& ...

هیچی بهتر از صحبت رو در رو نیست، وقتی اینجوری صحبت کنید چهرتون رو میبینه و حالتون و ناراحتیتون حتی لحن صداتون و بیشتر تاثیر داره، با پیام دادن نتیجه‌ی خاصی نمیتونی بگیری

سعی کن با آرامش حرف بزنی و متوجهش کنی اگه این رفتارها ادامه پیدا کنه آینده‌ی خوبی رو برای زندگیتون نمیبینی

ممنونم مهربونم  بله از اول اینجوری بودن  همش چت و زنگ و رفتن بیرون تنهایی و.... خیلی اذ ...

عزیزم کار همسرت و خونوادش خیلی زشت هست اما شما هم کمی مقصر بودی که اوایل جدی برخورد نکردی و جلوی همسرت رو نگرفتی بازم دیر نشده سعی کن کاری کنی این رفتاراش رو کم کنه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا یک ماه پیش یه عالمه پیام پشت سر من داده بود ب شوهرم  من دیدم و حمله عصبی بم دست داد و تشن ...

واگذارشون کن به خدا و خودت هم سعی کن از این به بعد نصبت به اینجور رفتارها واکنش مناسبی نشون بدی و نذاری زندگیت رو نابود کنن

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
بخدا یک ماه پیش یه عالمه پیام پشت سر من داده بود ب شوهرم  من دیدم و حمله عصبی بم دست داد و تشن ...

قرار نیست هر کسی پشت سرت حرف زد،تشنج کنی که. بگو به درک که پشتم حرف میزنن و...

در هر صورت این شوهرت آدم بشو نیست،به کارهاش فکر نکن وگرنه خودت عصبی و اذیت میشی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩