2777
2789
عنوان

خانما مشورت میخوام خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت با این حساب نره بهتره چون با یه شب رفتن یه عمر ذهن تو درگیر میشه و باعث بحثتون میشه

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕

اگه به خاطر کرونا باشه که فرق نداره الان شوهرت رفته اگه اون بگیره دیگه ممکنه تو هم بگیری دیگه خب باید بری 

رعایت پروتکول😂لازمه 

پس اونجوری باشه که هیشکی هیچ جا نره دیگه

کار های ضروری دارن خیلیا شغل های ضروری دارن باید بری و رعایت میکنی دیگه

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

تو جمع این کارو کرد  یا مثلا خیلیییی رفتار هاشون زننده اس  تاپ و ساپورت نازک میپوشن  ...

همه چیز برمیگرده به شوهرت و اینکه تو چقدر بهش اعتماد داری

اگر بهش مطمئن هستی که هیچ اگر نه باید یه حرکت زیرکانه بزنی که نتونه بره 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 
ببخشیدا شوهرت همچینم خوش برو رو نیست اونا دیگه کی هستن که... 🙄🙄خودت ماشاءالله خیلی نازی

فداتشم عزیز دلم نظر لطفته 

شوهرم مداح هم هست😒😒😒😒دلم میخواد بکشمشون خانوادگی 

از بس بد هستن

کلا نزار بره با هر روشی که بلدی بگو تو شوهر من ۶ستی یا نه اگه شوهرمی باید منم ببری و حتما هم باید خانوادت بهم زنگ بزنن دعوتم کنن واگه نشد خب تو هم حتما برو یا خودتو به مریضی بزن که شوهرتم جرات نکنه بره بگو اگه کرونا داشته باشم چی ؟خانوادت میگیرن خب😉

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خدا خیرت بده کاش بفهمه  هر چی میگم انگار ن انگار

اگه باعث آشفتگی ذهنت میشه نزار بره منطقی باهاش صحبت کن وقتی خانوادش میگن تو نیا شوهرتم نباید بره باید بگه اگه زن و بچه های من بدن من از اونا بدترم مشکل مردا اینه که ارزش زنشونو حفظ نمیکنن

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
فداتشم عزیز دلم نظر لطفته  شوهرم مداح هم هست😒😒😒😒دلم میخواد بکشمشون خانوادگی  از بس ب ...

یا حسین جدی میگی؟ 🙄😳😳😳مدااااح؟ کنار زنه ه. ر. ز.ه😑😑😒😒خدا بهت صبر بده پس، خودشو زده به خواب

🩵🩵🩵🩵🩵