2777
2789
عنوان

خانما مشورت میخوام خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 94 پست

دوست عزیز اصلا خودت رو ناراحت نکن به نظر من و بی خیااال طی کن چون اگر کسی هوس باز باشه و بیمار جنسی باشه دیگه اگر تا اخر عمر هر کجا که رفت همراهش بری باز اون کار خودش رو می کنه و فقط شما هستید که عذاب می کشید زیاد پرس و جو و جست و جو نکن از شوهرت چون فقط به ضرر شما تموم میشه اگر انسان شعور و شخصیت و سلامت روان داشته باشه نمیره پی این کارها و جلوی این زن های بدکاره می ایسته اما اگر نداشته باشه شما تا کی می خوای دنبالش بری یا نذاری بره مگه بچه س بهترین کار اینه که رهاش کنی و واگذاری به خدا برای بهترین اتفاق ها 

گفتم بیام ب شما بگم حداقل آروم بشم.ک حمله عصبی بهم دست نده  و راهکار بگیرم ازتون بخدا انقدر م ...

اگه خوانواده همسرت این گونه طرز فکر دارن و از چنین رفتارایی بدشون نمیاد سربه راه شدن همسرت ۹۹٪ممکن نیست مخصوصا که روش پیش تو باز شده و اینکارا رو پیش خودت انجام میده

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش چیه؟

اواسل تو ی شرکت بود .ب خانم ها زنگ میزد و شوخی میکرد و.....

اومد بیرون رفت ی شرکت دیگه 

اونجا هم همکار خانم داشت و فقط شوهر من و ی آقای دیگه بودن 

و الانم تو ی فروشگاه نسبتا بزرگه .فروشنده اس تقریبا 

تازه رفته 

خانما زنگش میزنن همکاراش باهاشون شوخی میکنه 

یا قبلا میرفت دستگاه کارتخوان چک میکرد تو مغازه ها.

مثلا میگفت ی دختره تو این مغازه فروشندس و....همه زندگیشو میگفت و میگفت باهام درد دل میکنن

توضیح دادم عزیزم  دست و روبوسی میکنه باهاشون  لباسای باز میپوشن جلوش و ی جوری با.سنشون ر ...

ببین دوست گلم برای خیلی هامون پیش اومده کسی جلوی همسرمون با منظور از این عشوه ها ریخته، ولی من به شخصه توی تمام مسائل طرف حسابم همسرمه، خیلی واضح به همسرت بگو جز خط قرمز هاته رابطه های این شکلی

اگر هم این راهو رفتی و نتیجه نداده، راه دیگه ای وجود نداره، بی تفاوت باش نسبت بهش...

عزیزم اون یکی برادر شوهرت چی شد؟ با دختر خاله اش ازدواج کرد؟؟

بچه هاش حدودا هم سن من بودن 

انقدر جاریم جیغ و داد کرد و رفت و اومد تا زندگیشو نجات داد

حتی مادر شوهرم بهش میگفت زنتو طلاق بده 

حالا دختر خالش طلاق گرفته گفته زندگی اینو خراب میکنه آخرش

آخه این دختره قبلا عاشق یکی دیگه از برادر شوهرامم بوده

یه سوال چند ساله ازدواج کردید؟ از اول هم همینطوری بود؟ واقعا میتونی تحمل کنی این رفتار ها رو؟ چرا باید عمر خودت رو پای همچین مریض جنسی بذاری؟ همه ما انسانیم و شایسته بهترین زندگی هستیم دوست عزیزم از ته دل دعا میکنم هرچی خدا واست صلاح بدونه همون بشه

بچه هاش حدودا هم سن من بودن  انقدر جاریم جیغ و داد کرد و رفت و اومد تا زندگیشو نجات داد حتی م ...

خااااک بر سر همچین مادری😑

یه سوال چند ساله ازدواج کردید؟ از اول هم همینطوری بود؟ واقعا میتونی تحمل کنی این رفتار ها رو؟ چرا با ...

ممنونم مهربونم 

بله از اول اینجوری بودن 

همش چت و زنگ و رفتن بیرون تنهایی و....

خیلی اذیت شدم و گریه کردم 

چون صدام در نمیومد آخرش همش مقصر من شدم 

فکر می‌کنم شما از اول سر این مسایل باهاش قاطع برخورد نکردی و الان یه مقداری وقیح شده، اما هنوزم دیر ...

فردا با پیام بهش میگم اسکرین شات پیام ها رو هم میذارم ببینین چی جواب میده و چیکار کنم.دعا کنین برام 

پدرش گفته بود راضی نیست 

خب خداروشکر، چون با این رفتارها ممکن بود حرمت لباس روحانیت رو حفظ نکنه.

برای شوهرت دعا کن، غیر از بحث تاکتیک‌های روانشناسی و روان درمانی مثل خاموشی رفتار و تقویت مثبت کارهایی که میپسندی و... که در کتابهای روانشناسی تربیتی هست، دعا و چله و.. هم اثر داره