2777
2789
عنوان

خوابای شوهرم

214 بازدید | 9 پست

خیلی کم خواب می‌بینه، شاید ماهی یکبار

ولی هر دفعه با یه موضوع تکراری

خواب خیانت کردن من😐 به طریق مختلف

خودش که رفت سرکار ولی اعصاب برا من نمیذاره

حالا من دیشب خواب دیدم که سر یه مسئله خنده داری جون همسرمو از مرگ نجات دادم و بعدش بخاطرش حبس کشیدم😂 و مجازات مرگ رو بجای اون، برای خودم خواستم🥲 بعدم صبح زود با تپش قلب بیدار شدم چون قرار بود کشته بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه بدون هزینه کردن و بلیط گرفتن  و رفتن سینما  فیلم سینمایی میبینین😂😁

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خوبه دیگه بدون هزینه کردن و بلیط گرفتن و رفتن سینما فیلم سینمایی میبینین😂😁

من اصلا امکان نداره خواب نبینم

حتی اگه یک ساعت بخوابم ، بازم خواب می‌بینم 

انقدررررم هیجانیه انگار فیلم اکشنه 😂

من اصلا امکان نداره خواب نبینمحتی اگه یک ساعت بخوابم ، بازم خواب می‌بینم انقدررررم هیجانیه انگار فی ...

سریالی هم ببینین بزارین تنوع ایجاد شه😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بعضی وقتا به زور خودمو می‌خوابونم که ببینم بعدش چی میشه🤣

خیلی عجیبین بخدا🤣