2777
2789
عنوان

خانما مشورت میخوام خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 94 پست
نمیتونم  قطع رابطه ام عزیز‌ و دوتا بچه کوچیک دارم  میگن نیا خونمون کثیف میشه

خب چرا شوهرت میخواد بره؟؟

مگه پدر بچه هات نیست؟؟

هیچکس نباید به خودش اجازه بده 

به زن و بچه ی طرف توهین کنه و بگه نیا

بعد بگه پسرم تنها بیا

اتفاقا یبار مادر شوهر منم به شوهرم گفته بود

خودت بیا ولی زن وبچت و نیار

دم شوهرم گرم از اون روز ،چند سال میگذره

هر وقت بخواد بره حتما با ما میره و برمیگرده

البته الان رابطه من و خانوادش سر یه سری مسائل شکر وآب هست

خودش هر از گاهی با رضایت من میره بهشون سر میزنه

یا یه وقتهایی خودم یادآوری میکنم که بره...

ولی شرایط شما فرق داره

من باشم اجازه نمیدم بره

یعنی با سیاست و زبون بازی روشنش میکنم

یعنی جی که زن وبچت نیاد ، خودت بیااااا

هنوز باورشون نشده که پسرشون با شما یه خانواده ان و نمیشه جدا باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی مشاوره هم رفتیم  فایده نداره  چون حوزه درس خونده جوری مغزش رو شستشو دادن فقط میگه ما ...

امان از این شستوشوی مغزی

خدا بزنه تو کمرش هنوز خودشم مداحه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
حتی مشاوره هم رفتیم  فایده نداره  چون حوزه درس خونده جوری مغزش رو شستشو دادن فقط میگه ما ...

خب اگه حوزه رفته حتما اونجا بهش یاد دادن نباید با نامحرم خوش و بش داشته باشه، رابطه‌ی همسرت با دختر خاله هاش چه طوره؟

از همسرت بخواه نسبت به دختر خاله هاش جوری رفتار کنه که باعث حساسیت شما نشه

نه والله ما ادم حوزوی دیدیم اینقدر با شخصیت وآقا هستن آدم کیف میکنه البته هم به تربیت ربط داره و هم به شعورش ،من خودم واقعا قبلنا دوست داشتم که به حوزوی شوهر میکردم 

اشتباه ما زنها اینه که میخواهیم آدمی که یه عمر جور دیگه تربیت شده رو با چند تا حرف و زبون تغییر بدیم و ما رو اولویت اول قرار بدن شما چند صباحی رو به خانوادش محبت ظاهری کن دوتا قربونت بشم فدات بشم تحویلشون بده اونا که دلشونو باختن شوهرت هم حتما نگاه به دهن اونا میکنه و خامت میشه و هر چی بگی میگه چشم  

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
وای نگو ☹️😳😵😵چقدر کثیف

کجای کاری خواهر

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
بخدا باغ رفیق پدر شوهرم بود  من و مادر شوهرم و دوتا جاری ها دیگه ام بودیم  من از شوک زبو ...

نباید خودتو به خواب میزدی.

ببین بچه هاتو بذار خونه ی مادرت و خودت با شوهرت برو،اونجا هم کار نکن ،فقط حواست به رفت و آمدشون باشه.نمی‌خوام ذهنتو خراب کنم ولی بعید نیست که با هم خلوت کنن.

البته با توجه به حرفهایی که در مورد شوهرت و خانواده اش زدی،هرکاری بکنی آخرش اونی که بد هست تویی،میخوای کلا بیخیال شو و بهش فکر نکن لااقل اعصابت راحتتره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بخدا باغ رفیق پدر شوهرم بود  من و مادر شوهرم و دوتا جاری ها دیگه ام بودیم  من از شوک زبو ...

باور کن من جای تو بودم همونجا میگفتم من که رفتم لیاقتت همین زنای هرزه آویزون هست

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
خب اگه حوزه رفته حتما اونجا بهش یاد دادن نباید با نامحرم خوش و بش داشته باشه، رابطه‌ی همسرت با دختر ...

توضیح دادم عزیزم 

دست و روبوسی میکنه باهاشون 

لباسای باز میپوشن جلوش و ی جوری با.سنشون رو میدن بالا و بلند میشن همه جاشون پیداس 

بخدا ی بار خود شوهرم گفت دختر خالم ی جوری بلند شد من باس.نشو کامل ببینم

نباید خودتو به خواب میزدی. ببین بچه هاتون بذار خونه ی مادرت و خودت با شوهرت برو،اونجا هم کار نکن ،ف ...

گفتم بیام ب شما بگم حداقل آروم بشم.ک حمله عصبی بهم دست نده 

و راهکار بگیرم ازتون

بخدا انقدر مهربونین ک آرامش میگیرم از حرفاتون 

ان شا الله همیشه سالم باشین ❤️🌺ممنونم از همگی ک وقت گذاشتین

توضیح دادم عزیزم  دست و روبوسی میکنه باهاشون  لباسای باز میپوشن جلوش و ی جوری با.سنشون ر ...

خب بعدش تو بهش نگفتی که تو حتما در باغ سبز نشونش دادی که همچین برات میکنه چرا کسی واسه من از این غلطا نمیکنه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم