2777
2789

من یه پسرِ ۱ ماه و چند روزِ دارم که مشکلی که داره اینِ که انگار همش توی بینی اش پرِ وقتی نگاه میکنم توش هیچی نیست ولی وقتی گریه میکنه یا نفس میکشه انگار اون تو پر ترشح و خلطِ به دکتر که گفتم گفت بخاطر خشکی هواست و یه قطره ی سدیم کلراید داد که فقط روزی یه بار بریزم و گفت بخور بزار 

ولی یه بار قطره اصلا جواب نمیده و هربار که میریزم فقط واسه یه مدت کوتاهی خوبِ و دوباره همونجوری میشه دستگاه بخور هم دائما روشنِ تو فضای اتاق 

دمای بدنش رو هم گرفتم کاملا نرمالِ و اصلا تب نداره 

میشه اکه تجربه ای دارین راهنمایی کنید

بخاطر الودگی هواست واینکه تو خونه بوی شوینده عطر سیگار چیزی بهش نخوره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این گرفتگی بینی اش،باعث شده زمان شیر خوردن خیلی کلافه میشه و همش گریه میکنه بعدم چون کولیک شدید هم داره از دهنش همزمان با شیرخوردن نفس هم میکشه که بدتر هوای بیشتری قورت میده که کولیکش رو بدتر هم میکنه

بخاطر الودگی هواست واینکه تو خونه بوی شوینده عطر سیگار چیزی بهش نخوره

بخاطر الودگی هوای تهران الان دو هفتست از تهران اومدم بیرون و یه جای بدون آلودگی ام 

یعنی ممکن نیست از گوش و ایناش باشه؟

وقتی قطره میریزی بعدش بینیشو پاک میکنی؟

یه بار تونستم پاک کنم 

اخه اصلا چیزی دیده نمیشه و چیزی بیرون نمیاد که پاک گنم تورو که نگاه میکنم چیزی نیست انگار اون ته تو سینوساش ترشح داره که دیده هم نمیشه

بخاطر الودگی هوای تهران الان دو هفتست از تهران اومدم بیرون و یه جای بدون آلودگی ام  یعنی ممکن ...

نه نترس پسرای من هر دو اینطور بودن اوایل همینن فقط بینیشو روزی ۲ ۳بار تمیزکن منم همینکارو میکردم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
شما که تجربش رو داشتین اقدام خاصی کردین؟  چقدر طول کشید کوچولوتون خوب شه؟

یه مدت تحمل کن خوب نشد نگران شو گلم‌.اها ازشیرسینه ات یکم بجکون دماغش هرباری .خیلی خوبه

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
نه نترس پسرای من هر دو اینطور بودن اوایل همینن فقط بینیشو روزی ۲ ۳بار تمیزکن منم همینکارو میکردم

دوستم میشه بگین چطوری شما تمیز میکردین؟ اخه هیچی توش نیست انگار اون ته خلط جمع شده که دیده نمیشه

یه بار تونستم پاک کنم  اخه اصلا چیزی دیده نمیشه و چیزی بیرون نمیاد که پاک گنم تورو که نگاه میک ...

دو قطره تو هر سوراخ بینیش بریز یک دقیقه صبر کن بعد یه دستمال کاغذی بردار سرشو لول کن باریک بشه بکن تو بینیش اون مخاطش شله درمیاد بیرون شاید چیزی نبینی ولی هست

دوستم میشه بگین چطوری شما تمیز میکردین؟ اخه هیچی توش نیست انگار اون ته خلط جمع شده که دیده نمیشه

من قطره سدیم کلراید میریختم خیس که میخورد با فینگیر داخلشو تمیز میکردم