2777
2789
عنوان

خانمها کیا خواب خاصی دیدن که بعدش با علاقه چادری شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 58 پست

من زن عموم بد حجاب بود بعد سر زایمان (سزارین) که بیهوشش میکنن خواب میبینه خوابشم تعریف کرد من یادم نمونده  از اون وقت تا حالا هیچکی یه تار موشم ندیده  چادر سر میکنه جواب کسی رو هم  نمیده میگه هر کس واسه خودش زندگی میکنه مگه من میام به زور چادر سر کسی کنم خودش قبلا خونه هیچکی روسری سر نمی کرد

واقعا 😍خوشا بسعادتت خیلی لیاقت میخواد عزیزم مردمو از رو چادری بودن قضاوت نکن بعضی ها میخوان امر به ...

فدای شما عزیزم مادرم سر اسمم خواب دیده بود اما متاسفانه الان به خاطر دید مردم به چادری ها اونم میگه همش سر نکن خیلی خوشحاله از این بابت ولی شدم داستان فامیل اصلا محلم نمیدن یا تو جمعشون میرم معلومه که خوششون نمیاد

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای شما عزیزم مادرم سر اسمم خواب دیده بود اما متاسفانه الان به خاطر دید مردم به چادری ها اونم میگه ...

به نظرم برای تو خوشحالی امام زمان مهم باشه بدون حداقل یه غمی از غماشو برداشتی

ببین دختر خوب متاسفانه الان اعتقاد داشتن خیلی سخت شده...فقط به خدا توکل کن و اطلاعاتتو در مورد انتخابت بالا ببر.من بیرون چادری بودم اما تو خونه جلو  نامحرم با اینکه کاملا پوشیده بودم ولی چادر نداشتم وقتی تصمیم گرفتم چادر بپوشم خیلی مسخره شدم تا جایی که یکیشون بهم گفت چادرتو آتیش میزنم اما من مصمم تر ادامه دادم و خدا رو شکر هنوزم تو راهم ثابت قدمم و دیگرانم به پوششم عادت کردن

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

استارتر جان دارم فکر میکنم متاسفانه سنم کمه و چیز خاصی به نظرم نمیرسه به نظرم شما از همون شهید بخواه حالا که این فکر و به ذهنتون راه داده خودشونم کمک کنن در راستای هدف. توسل کن به شهید احتمالا نتیجه بگیری درمورد همسرتونم من خیلی به اینجور روابط آشنایی ندارم

فدای شما عزیزم مادرم سر اسمم خواب دیده بود اما متاسفانه الان به خاطر دید مردم به چادری ها اونم میگه ...

خوب گلم... مگه حجاب به چادره اصن؟ لباس های بلند و گشاد بپوش اما به روز و زیبا!

آیا خداوند کافی نیست برای بنده اش؟
به نظرم برای تو خوشحالی امام زمان مهم باشه بدون حداقل یه غمی از غماشو برداشتی

اره عزیز جان با همین باور ها خودم رو آروم میکنم ولی نیش حرف و نگاهشون دلمو میرنجونه 

خوب گلم... مگه حجاب به چادره اصن؟ لباس های بلند و گشاد بپوش اما به روز و زیبا!

واقعا حجاب به چادر نیست منم قبلا همین رو میگفتم ولی چادر یه آرامش خاصی به ادم میده البته برای من اینطور بوده و به قول شما بلند و شیک هم میشه حجاب کرد امتحان کردم خیلی زیبا و عالی شده بودم واقعا  اما خوشحال نبودم 

مثلا عبا... وای مانتوها و پالتوهای بلند خیلی شکیلن... به چادر گیر نده. مهم پوشیده بودنه. تو دنیای امروز هم دیگه صرفا چادر مطرح نیست. چون تیپا ناجورتر از اینه که کسی به مانتویی نگاه کنه.

ببین دختر خوب متاسفانه الان اعتقاد داشتن خیلی سخت شده...فقط به خدا توکل کن و اطلاعاتتو در مورد انتخا ...

بله ممنونم از نظر شما واقعا دارم به این نتیجه میرسم که عادت میکنن ولی خب خیلی سخته به خاطر چادر از ادم رو برگردونن

بله واقعا همینطوره

بعد هم اینکه الان مردم دید منفی ای به چادر دارن. البته درست نیست اما بالاخره روی روابط اجتماعی تاثیرگذاره و تحمل این رفتارها روحیه خیلی قوی و اعتماد به نفس بسیار بالایی میخواد. 

بعد هم اینکه الان مردم دید منفی ای به چادر دارن. البته درست نیست اما بالاخره روی روابط اجتماعی تاثیر ...

دعام کنید تا بتونم از پس نگاه ها و حرفای نیش دارشون بربیام