2777
2789
عنوان

خانمها کیا خواب خاصی دیدن که بعدش با علاقه چادری شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 58 پست
بله ممنونم از نظر شما واقعا دارم به این نتیجه میرسم که عادت میکنن ولی خب خیلی سخته به خاطر چادر از ا ...

یه مطلب دیگه اینکه برا خودتون دوست محجبه پیدا کنین احساس بهتری خواهی داشت

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
یه مطلب دیگه اینکه برا خودتون دوست محجبه پیدا کنین احساس بهتری خواهی داشت

درسته اتفاقا همین کارو کردم بهم احساس ارامش زیادی میدن ممنونم ولی مشکل من اینه که شوهرم زیاد موافق نیست چون دیگران دارن مغزشو میجون

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندتا از دوستام تو راهیان نور چادری شدن، اولش هی گفتن سخته، بده، قشنگ نیست و از این حرفا، بعد کم کم رفتن سمتش و جذبش شدن

یکیشون خیلی سوال داشت راجب حجاب و چادر، دید هر چی مطالعه میکنه، نمیتونه جواب قانع کننده ای پیدا کنه، رفت دفتر مرجع تقلید

ولی خودش اعتقاد داشت شهدا خیلی کمکش کردن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
عزیزای دلم تاپیک بزنین هی قربون صدقه برید اینحا تورو خدا اگه اومدین مشکل منو حل کنید فدای شما بشم

اون چیزی که میدونستم رو بهتون گفتم

امیدوارم کمکی باشه

دعام کنید تا بتونم از پس نگاه ها و حرفای نیش دارشون بربیام

انشالله عزیزم... خیلی مهمه که اعتماد به نفست رو بالا ببری و روش حتما کار کن. و اینکه تو روابط اجتماعی یاد بگیر که در لحظه بهترین رفتار رو بکنی و بهترین پاسخ رو بدی به حرف دیگران. این هم خیلی مهمه. این رو میتونی با کتاب و خصوصا رمان خوندن روش کار کنی.

آیا خداوند کافی نیست برای بنده اش؟

ی چیز دیگه، لازمم نیست که یهو چادری بشین، کم کم برین سراغش. من کسی رو می‌شناختم که اصلا تو خانواده شون چادر و حجاب معنایی نداشت. تو استخر، با پسرخاله و پسردایی، دو تیکه میپوشیدن. ینی میخوام بگم در این حد راحت بودن. به همه هم به چشم برادر نگاه می‌کرد 

ی خوابی دیده بود و تغییر کرد. هیچ وقت نگفت چه خوابی، فقط گفت خواب دیدم، همین

کم کم شروع کرد. مثلا میخواست با پسرخاله ش بره تو استخر، به جای دو تیکه، تاپ و شلوارک می‌پوشید. واسه اون پیشرفت بود. هر چند بقیه هی گفتن این چیه پوشیدی، برو عوض کن. ولی بعد از چندماه کاااملا چادری شد

ی چیز دیگه، لازمم نیست که یهو چادری بشین، کم کم برین سراغش. من کسی رو می‌شناختم که اصلا تو خانواده ش ...

بله البته این بهترین کاره شاید چون یک دفعه ظاهرم رو تغییر دادم انقدر حساسیت دیگران پیش اومده ممنونم از شما

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

من خواب دیدم ،از یه آدم دیگه به یه آدم دیگه تبدیل شدم،خواب من با بقیه فرق داشت هنوز یادش میوفتم گریم میگیره

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷