2777
2789
عنوان

خانمها کیا خواب خاصی دیدن که بعدش با علاقه چادری شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اِ مث من😀

تو رو میگفتم درواقع  

لعنتی امیدوارم شوهرتم از رو عشق بوده باشه اونوقت قشنگ داری ایده آلمو زندگی میکنی  

کاش میشد دنیا راحت تر بشه ملاک و باورهام تغییر کنه هیچی بهتر از پدر مادر جوون نیست ولی خب :)

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!
تو رو میگفتم درواقع     لعنتی امیدوارم شوهرتم از رو عشق بوده باشه اونوقت قشنگ داری ایده آ ...

لطف داری 

والا آدم ایده آل پیدا نمیشه 

فعلا که ورشکست شدیم😊😅 پس همون جایی که هستی بالاسری رو شکر بگو🙃

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

نمیتونم هیچ وقت خوابمو کامل برای دیگران تعریف کنم چون تو اقوام ما زیاد اعتقادی به این مسائل ندارن وکلا یا بی حجابن یا شل شلی یه جوری میپوشونن فقط مشکل من اینه که نمیدونم چطوری متقاعدشون کنم که انتخاب خودم بوده و اصلا ناراضی نیستم از این کار و اینکه مدام به شوهرم میگن بهش بگو چادرشو برداره و مثه قبل باشه باور کنید یه حال خوبی تو دلمه چون به خاطر حجابم بقیه باورهام هم خیلی بهتر از قبل شده و با مطالعه بیشتر به تصمیمم راضی هستم فقط اطرافیان اذیت میکنن جوری که شوهرم بعد یک سال که اتفاقا خیلی هم خوشحال شده بود الان میگه حالا همش بیرون سر نکن موندم چه کار کنم از طرفی به یه سری باورها رسیدم که خیلی دارم ازش لذت میبرم از طرفی دیگران عاصیم کردن

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
لطف داری  والا آدم ایده آل پیدا نمیشه  فعلا که ورشکست شدیم😊😅 پس همون جایی که هستی بالا ...

بمیرم برات ایشالله درست میشه مشکلاتتون  

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!
بمیرم برات ایشالله درست میشه مشکلاتتون    

خدانکنه🙁

مشکلات که همیشه هست مهم اینه آدم روحیشو نبازه شاد باشه دنیا که فانیه غصه واسه چی🙂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اخه خواب یه شهید بودکه اطلاعی از ایشون نداشتم ولی صبحش زدم تو گوگل پیداش کردم من حتی اسمشم نشنیده بو ...

واقعا 😍خوشا بسعادتت خیلی لیاقت میخواد عزیزم مردمو از رو چادری بودن قضاوت نکن بعضی ها میخوان امر به معروف کنن ولی بلدش نیست 

میشه آدرس خونتون رو بدی؟؟ میخوام بیام پسرت رو بخورم 😍😍

عزیزای دلم تاپیک بزنین هی قربون صدقه برید اینحا تورو خدا اگه اومدین مشکل منو حل کنید فدای شما بشم

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹