الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو میگفتم درواقع لعنتی امیدوارم شوهرتم از رو عشق بوده باشه اونوقت قشنگ داری ایده آ ...
لطف داری
والا آدم ایده آل پیدا نمیشه
فعلا که ورشکست شدیم😊😅 پس همون جایی که هستی بالاسری رو شکر بگو🙃
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
نمیتونم هیچ وقت خوابمو کامل برای دیگران تعریف کنم چون تو اقوام ما زیاد اعتقادی به این مسائل ندارن وکلا یا بی حجابن یا شل شلی یه جوری میپوشونن فقط مشکل من اینه که نمیدونم چطوری متقاعدشون کنم که انتخاب خودم بوده و اصلا ناراضی نیستم از این کار و اینکه مدام به شوهرم میگن بهش بگو چادرشو برداره و مثه قبل باشه باور کنید یه حال خوبی تو دلمه چون به خاطر حجابم بقیه باورهام هم خیلی بهتر از قبل شده و با مطالعه بیشتر به تصمیمم راضی هستم فقط اطرافیان اذیت میکنن جوری که شوهرم بعد یک سال که اتفاقا خیلی هم خوشحال شده بود الان میگه حالا همش بیرون سر نکن موندم چه کار کنم از طرفی به یه سری باورها رسیدم که خیلی دارم ازش لذت میبرم از طرفی دیگران عاصیم کردن
مشکلات که همیشه هست مهم اینه آدم روحیشو نبازه شاد باشه دنیا که فانیه غصه واسه چی🙂
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ