من خودم برای شستن قارچ که معمولا گل داره اول همه رو توی یک لگن خیس میکنم بعد تو همون آب گل هاشو تمیز میکنم و دونه دونه روش آب میگیرم میذارم تو سبد آخر سر هم آب لگن رو میریزم پای گلدون
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتی الامکان ظرف ها رو با ماشین ظرفشویی می شورم چون مصرف آب کمی داره وقتی می خوام لباس بندازم لباسشویی اول مطمئن میشم به اندازه پر شدن لباسشویی لباس کثیف جمع شده باشه
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
سلام به نظرم ایده ریختن آبی که برای شستشوی میوه ها و سبزیجات استفاده می شه پای گلدون خیلی خوبه. من گلدون زیاد دارم و اصلا این به فکرم نرسیده بود. ممنون.
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند.
شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید.
بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید.
کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .
هدیه جان ماشین ظرف شویی مصرف برقش بالا نیست؟ راستش من چند روزه که برای صرفه جویی تو مصرف برق سعی می کنم کمتر از ماشین استفاده کنم.
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند.
شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید.
بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید.
کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .
مصرف برق هم خیلی مهمه ما تو برق هم صرفه جویی می کنیم.... به طور اتوماتیک از اتاق میام برون دستم میره رو کلید برق! همه لامپ هامون کم مصرفه البته لامپ های کم مصرف خارجی خوب نیستن زود میسوزن.ایرانی ها بهتره تازه گارانتی هم داره
یکی باید جلو کشاورزای کم سواد را بگیره که روش سنتی را بزارن کنار70درصد اب میره برای کشاورزی در ضمن در کشورهای دیگه فاضلاب را تصفیه میکنن که تو ایران از این کارا نمیکنن متاسفانه
یک کار خوب اینه که یک بطری کوچیک رو پر از آب کنیم و درش رو محکم ببندیم و بگذاریم داخل فلاش تانک این طوری در هربار استفاده به اندازه یک بطری آب کمتری مصرف میشه