2777
2789
عنوان

من دیوونه رطب هستم😭

160 بازدید | 24 پست

روزانه ۲۰/۲۵ تا میخورم

انقدر دوست دارم که نمیتونید تصور کنید

میترسم چاق شم😔😔چیکار کنم

سبک غذایی خانوادمون خیلی سالمه غذای مضر نمیخوریم

اما رطب خوردن من ناجور شده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن کمترش کنی این میزان خیلی زیادهتو روز ۱۰ تا کافیه

همین الان ده تا خوردم😔😔😔زده هم نمیشم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

زیاد نخور خوب نیست یه مدت منم همین مقدار خوردم بعدش سینه دردم شروع شد و رفتم دکتر فهمیدم کیست سینه گرفتم نمیدونم ربط داشت یا نه شایدم پرولاکتینمو بالا برد. تو هر چیزی تعادل رو رعایت کن آسیب میرنی به خودت الان شاید روزی دوتا بخورم. منم دوست دارم وای میترسم بعد یک سال کیست سینه ام برطرف شد خیلی درد کشیدم 

روزانه زیاده این تعداد! حداکثر روزی ۵تا

پنج😂😂😂😂یه راهکار بده نرم سمتش

اخه میدونی چیه

داییم از جنوب فرستاده برامون

گذاشتیم فریزر

فکر کن یخخ باشن بخوری

انقدر میچسبه که نگو

زیاد نخور خوب نیست یه مدت منم همین مقدار خوردم بعدش سینه دردم شروع شد و رفتم دکتر فهمیدم کیست سینه گ ...

چاق هم شدی؟

از فردا تعدادش کم میکنم

چیزیت نمیشه،

قوی میشی

پدربزرگ من تا زمانی که میتونست غذا بخوره عادت داشت بعد از ناهار و .... یه بشقاب پر از خرما میخورد.

سکته کرده بود یه دستش فلج بود ولی یه روز یه پسر که مزاحم عمه‌م شد رو قشنگ اومد گردنش رو گرفت از رو زمین بلندش کرد، یه بارم پسر همسایه رو زده بود. خدا رحمتش کنه خیلی قوی بود🤣

برای آینده‌ت خوبه، زورت جلوی شوهرت بیشتر میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چیزیت نمیشه، قوی میشیپدربزرگ من تا زمانی که میتونست غذا بخوره عادت داشت بعد از ناهار و .... یه بشقاب ...

😂😂😂😂😂وایی

قند خون نگرفت؟😂😂😂چاق نشد؟