2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟یعنی نگران نباشم؟پس فردا میرم دکتر ولی تا اونموقع میترسم

ن خوبه دیگه تازه هفته ۵ هستی استرس چی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الهی مبارکت باشه نینیت.خیلی ذوق کردم‌ دیدی گفتم استرس رو بذارکنار.خیلی از خانمم تاج سرم فاطمه زهراخواستم شفاعتت رو بکنه.مطمئن بودممممممم

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

سلام استارتر عزیز شما خونتون کجاست دکترت کیه منم بکسالو نیمه اقدامم هیچی نیس تورو خدا جوابمو بدخ 

دوستای خوبم برا نی نی دار شدنم دعا کنین لطفااااا   راستی نقاش ساختمون منصف خواستین بگین  دوستی که داری میخونی  لطفا صلوات بفرست واسه نی نی دار شدنم قربونت برم 
فدات بشم گلم😘

اسی خونت کجاست تهرانی من تهرانم

دوستای خوبم برا نی نی دار شدنم دعا کنین لطفااااا   راستی نقاش ساختمون منصف خواستین بگین  دوستی که داری میخونی  لطفا صلوات بفرست واسه نی نی دار شدنم قربونت برم 

❤❤❤❤❤❤❤

تبریک تبریک تبریک 

برا منم دعا کنید .... ایام شهادت حضرت زهرا .س. هستش دعام کنید دل منم شاد بشه 

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
❤❤❤❤❤❤❤ تبریک تبریک تبریک  برا منم دعا کنید .... ایام شهادت حضرت زهرا .س. هستش دعام کنید دل م ...

ان شاالله خدا یه تپلیه ناناز بهت میده

منو دکتر کامل جواب کرد حتی گفت آی وی اف با تخمک اهدایی ولی خدا بهم داد توهم از خودش بخواه فقط و فقط خدا

تیکر تولد گل دخترمه😍

فقط از خود خدا میخوام 😔😔😔

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ان شاالله خدا یه تپلیه ناناز بهت میده منو دکتر کامل جواب کرد حتی گفت آی وی اف با تخمک اهدایی ولی خد ...

خدا صدامو شنیـــــــد❤❤❤😍😍😍

خدا صدامو شنیـــــــد❤❤❤😍😍😍

خدا روووووو شکرررررر عزیزمممممم

خییییلی برات خوشحالم دیدی گفتم فقط از خودش بخواه

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی تو سالم بغل بگیری عزیزم

تیکر تولد گل دخترمه😍