2777
2789
عنوان

بچه ها قسم تون میدم

202 بازدید | 16 پست

برام دعا کنید زندگیم ازم هم نپاشه دعا کنید ابرو ریزی نشه مم کم اوردم خدا منو نمیبینه دستم به دامن تون شما از خدا بخواید مشکلم حل شه شب و روزم سیاهه دیگه ته خطم

ارزوی مرگ تو دارم بابا... لعنت بهت 

برات دعا کردم میش توهم دعام کنی

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از امام زمان بخااا دست رد ب سینتت نمیزکهه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

انشاالله زودی مشکلت حل ش گلم امام زمانو قسم میدم ب تنهاییش و غریبیش مشکلتو حل کنه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چجوری؟ حاضر هرکاری بکنم

باهاشون حرف بزن 

نذر بگو 

نماز دورکعتی

و یه نماز از حضرت فاطمه هست معجزه کرد برام 

استغاثه اونم بخون

حضرت عباس به برادرش مادرش قسم بده 

و حتی می تونی برای بانو ام البنین صلوات بفرستی 

حدود ۳۰۰تا

ازشون بخای 

اینا رو بکن 

یه دعا توسلم بخون به خدا بسپار 

چیکار کردی مگه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

چجوری ازش بخوام؟ دست و پام داره میلرزه

بگو ک قسمت میدم ب تنهایی و غریبیت قسمش بده ب مادرش 

شفاعتتو کنه پیش خداوند  من هیچ وفت ناامیدم نکرده

نماز حضرت زهرا چجوریه

نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها در مفاتیح آمده که: هرگاه حاجتی داشتی، و سینه ات از آن تنگ شده باشد، دو رکعت نماز بخوان و وقتی سلامِ نماز را گفتی، تسبیح حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را بخوان، بعد به سجده برو و صد مرتبه بگو: ‌یا مَولاتی یا فاطِمَةُ اَغیثینی.(یعنی ای مولای من، ای فاطمه، به فریادم برس)، بعد گونه ی راستت را روی زمین بگذار و صد مرتبه همین را بگو، بعد به سجده برو و صد مرتبه همین را بگو، بعد گونه ی چپت را روی زمین بگذار و صد مرتبه همین را بگو، بعد باز به سجده برو و صد و ده مرتبه همین را بگو، و حاجت خود را یاد کن ان شاء الله خداوند حاجتت را برآورده میکند.