2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 97 پست
خوش ب حالتون منم پشیمونم چرا تا سنش کمتر بود نیوردم ک حداقل همبازی هم باشن و باهم بزرگ بشن خیلی بهم ...

آخه الانم که دیگه پسرتون هفت سالشه تاشما بچه دار بشید و بچه به سنی برسه که بتونه بازی کنه پسر شما دیگه ده سالشه و دیگه خودش مایل به بازی با بچه دو سه ساله نیست

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است؟  

نه تک فرزندی خیلیییییی بده. بیار یکی دیگه. اقدام  کن فوری که باردار نمیشی . فوقش سال بعد بارداز میشی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۴سالشه الان توی اقدامم بعدیم هم یه ۵سال کرد بچه سومم رو میارم. الانم همش ۲۴سالمه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
نیار خواهش میکنم نیار🙏🙏😭😭(اصلا گریه ام گرفت) خواهشا نیارررر

وا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شمام ب فکر بچه دومی؟

من پسرم ۸ماهشه؛خیلی سختی کشیدما هم تو بارداری هم تاالان ک ۸ماهش شده ۴۰رورزش بود عملش کردیم؛گاهی ب دومی هم فکرمیکنم حتی سومی؛فکرکنم خر مغزمو گاز گرفته،ولی دوس ندارم بچم تنها باشه‌.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

آخه چرا...نگرانم کردین

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

از یه طرف میگم پول و وقت و حوصله ای که میخوام صرف یه بچه دیگه کنم رو صرف خودم و ارزوهام کنم از یه طرفم دوست ندارم بچه ام تنها باشه

نمیدونم چیکار کنم

دوباره حوصله حاملگی و ویار و زایمان وشب بیداری رو هم ندارم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز است؟  
من دخترم ۴سالشه الان توی اقدامم بعدیم هم یه ۵سال کرد بچه سومم رو میارم. الانم همش ۲۴سالمه

آفرین ب این اعصاب و پشتکار جدی میگم خدا بهتون توان بیشتتر بده

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من ترسیدم جای استارتر😐

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

دخترمن اشک میریزه میگ من تنهام با کی بازی کنم ۴سالشه 

هی میگ نی نی بیار 

میگ اگ نی نی داشتیم من باهاش بازی می‌کردم

میگه نگاه فلانی دوتاهستن ولی من یکیم

حالا اوضاع مالیمونم جالب نیست بنظدتون چکارکنم ؟؟؟جواب بدید حتما

از یه طرف میگم پول و وقت و حوصله ای که میخوام صرف یه بچه دیگه کنم رو صرف خودم و ارزوهام کنم از یه طر ...

دقیقا مث هم فکر میکنیم