پسرم 7سالشه وضع مالیمون معمولی...همسرم خیلی میگه ی بچه دیگه بیاریم من اوایل ک کلا مخالف بودم ولی الان ی مدته ک دودلم و نگران از تنهایی بچم توی آینده میترسم از طرفی ام میگم اگه یدونه باشه تقریباهمه جور امکانات و رفاهی میتونم براش درست کنم نمیدونم چکار کنم
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
خوش ب حالتون منم پشیمونم چرا تا سنش کمتر بود نیوردم ک حداقل همبازی هم باشن و باهم بزرگ بشن خیلی بهم ...
آخه الانم که دیگه پسرتون هفت سالشه تاشما بچه دار بشید و بچه به سنی برسه که بتونه بازی کنه پسر شما دیگه ده سالشه و دیگه خودش مایل به بازی با بچه دو سه ساله نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دخترم ۴سالشه الان توی اقدامم بعدیم هم یه ۵سال کرد بچه سومم رو میارم. الانم همش ۲۴سالمه
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
نیار خواهش میکنم نیار🙏🙏😭😭(اصلا گریه ام گرفت) خواهشا نیارررر
وا
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
من پسرم ۸ماهشه؛خیلی سختی کشیدما هم تو بارداری هم تاالان ک ۸ماهش شده ۴۰رورزش بود عملش کردیم؛گاهی ب دومی هم فکرمیکنم حتی سومی؛فکرکنم خر مغزمو گاز گرفته،ولی دوس ندارم بچم تنها باشه.
تی تی:شکوفه غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
نیار خواهش میکنم نیار🙏🙏😭😭(اصلا گریه ام گرفت) خواهشا نیارررر
آخه چرا...نگرانم کردین
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
من دخترم ۴سالشه الان توی اقدامم بعدیم هم یه ۵سال کرد بچه سومم رو میارم. الانم همش ۲۴سالمه
آفرین ب این اعصاب و پشتکار جدی میگم خدا بهتون توان بیشتتر بده
از یه طرف میگم پول و وقت و حوصله ای که میخوام صرف یه بچه دیگه کنم رو صرف خودم و ارزوهام کنم از یه طر ...
دقیقا مث هم فکر میکنیم