2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 97 پست
من خودم سه تا بچه دارم و با رفاه مالی کامل ولی خیلی برام عجیبه که میگید رفاه مالی کامل دراینده یعن ...

ممنوون خوشم امد از رک حرف زدنتون😊

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی بنده خدایی میگفت انقدر درگیریا آدما زیاد شده ک خاهر برادرم ب درد نمیخوره دیگه چون همه ب فکر خودشونن بیشتر

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خوش بحال همگی تون بچه دوس دارید فقط دغدغتون اوضاع مالی انوقت من همش فکره اعصاب و روانشم چون بنظرم بچه با بی پولی میتونه بزرگ شه بدون اعصاب راحت نه من بچه دوس ندارم ولی همه میگن یدونه بچع که نمیشه باید دوتا باشن 

منم تو دوراهي اوردن يا نياوردن موندم

بچه دارین چندسالشه

من دوتا بچه با اختلاف سنی کم دارم واقعا برگردم عقب بازم پشت هم میارم چون الان کلا با هم رفیقن و کل وقتشونو با هم میگذرونن😍😍😍

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
من دوتا بچه با اختلاف سنی کم دارم واقعا برگردم عقب بازم پشت هم میارم چون الان کلا با هم رفیقن و کل و ...

خوش ب حالتون منم پشیمونم چرا تا سنش کمتر بود نیوردم ک حداقل همبازی هم باشن و باهم بزرگ بشن خیلی بهم گفتن ولی من میگفتم فقط تک فرزندی ولی الان پسرم میگه من تنهام با کی بازی کنم

اره ٧سالشه

پسره منم 7سالشه نمیدونم چ کنم نگران و دودلم میترسم