2777
2789

میزنه میگه دیوونه شدم ساکتش کن دلم خیلی شکست با گریه دخترم منم همش گریه میکردم بچه م کولیک داره بهش شربت و دارو میدم 

شوهرمم نه تنها کمکم نمیکنه که به خاطر گریه های بچم میره تو اتاق خواب میخوابه 

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

پسر منم تا ۸ماه شبا تا صب بیدار

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شوهرت بی درکه!!!! بچه داری یه مسولیت دو نفره است!!! شوهرت کمک نمی کنه تازه طلبکار هم هست!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

شوهر منم میرفت تو اتاق خواب میخوابید چون صبح زود پامیشد..

کولیک داره بزارش تو کریر تکون بده.پسر من اینجوری اروم میشد البته اروووم تکون بده ها .تکون زیادی خوب نیس واسه کولیکی ها

بهش بگو باگرده افشانی باردار نشدم بچه توهم هست کمکم نمیدی حرف مفتم‌میزنی

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕