2777
2789
عنوان

بیاید بگید کادو از همسرتون چیا می گیرید و سورپرایز ها تون چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 86 پست

به نظر من اقایون به تنهایی نمیتونن سورپرایز کنن باید نیروی کمکی داشته باشن😂😂

یکی از تولدام وقتی نامزد بودیم فرداش امتحان داشتم . همیشه دلم میخواست یکی بشینه براش درس توضیح بدم اون روز دیدم مامانم خودش اومد تو اتاقم گفت برام درس توضیح بده از تعجب داشتم میمردم خلاصه نشستم به درس توضیح دادن یکی دوساعت خواهرم صدام زد رفتم بیرون دیدم رو میز کیک تولدو کادو شمع و بادکنکو ایناس همش میگفتم اینا از کجا اومدن چون همسرم بهم گفته بود شیفته یهو دیدم از اتاق اومد بیرون کلی سورپرایز شدم

تولد امسالمم باز صبح همسرم به بهونه سر کار رفت بیرون بعد از ظهر کفت یه سر بریم خونه مامانتتینا وقتی رفتم دیدم یهو همه میگن تولدت مبارک و.. نگو صبح رفته بوده اونجا کیک برده تزیین کرده کادو و این چیزا رو برده 

تو از بندگان برگزیده خدا هستی رمز موفقیت تو به منم بگو 

میدونی همسر منم تو خونوادشون تا قبل من اصلا تولد این چیزا نبوده انگار

اولین تولد همسرم یک بعد نامزدیمون بود . ما اون روز خانوادشونو پاگشا کردیم اصلا هیچکس تو حال و هوای تولد نبود به اسم یه مهمونی معمولی دور هم لودیم بعد از شام من کیک تولد و کادو شو بردم جذاشتم جلوش تا کلی وقت هنگ بود کلا

بعد یهو به خودش اومد 

در کل سورپرایز کردنو خودم یادش دادم اونم ازون به بعد همیشه یه جوری سعی میکنه منو غافلگیر کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالی میانگین سه تا ۴ بار سور پرایزش میکردم  🙄🙄🙄🙄

زیاده بابا زیادیشون میکنه😅

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم کردم سالگرد ماهرو تولد هر چیفکرشو بکنی ولی انگار نه انگار 

من بعد نکن نمیشه که یکطرفه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تا الان ک داره ۲ سال میشه ازدواج کردیم همیشه تو مناسبتا من تا چن روز بعدش منتظر کادو و سورپرایز بود ...

هیچی بهش نمیگی؟ اعتراضی قهری؟تو چه بجه خوبی هستی من کلی دعوا کردم 

البته بگم فایده نداره نرودمیخ آهنین در سسسسسنگ

میدونی همسر منم تو خونوادشون تا قبل من اصلا تولد این چیزا نبوده انگار اولین تولد همسرم یک بعد نامزد ...

همسر منم تو خانواده شون این چیزا نیست 

البته بگم خواهر شوهرام میگن مامان فقط تولد پسرش یادش میمونه 

از این هاس که فقط پسر براش مهمه

تولد پسرشون خودشوو انداختن خونه ما کادو هم داد ولی تولد من اصلا هییییچ

هیچی بهش نمیگی؟ اعتراضی قهری؟تو چه بجه خوبی هستی من کلی دعوا کردم  البته بگم فایده نداره نرودم ...

ن بابا هیچوقت خودمو واس کادو کوچیک نمیکنم.

اما خب منم خیلی دوس دارم یه روز سورپرایز شم

یا خدارو چ دیدی

شایدم این بار من با هیچی نخریدن سورپرایزش کردم