2777
2789
عنوان

بیاید بگید کادو از همسرتون چیا می گیرید و سورپرایز ها تون چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هر روز واسه هم کادو میخریم هر چند کوچیک 🥰🥰

الکی گفتم 😅😅پشمم نخرید برای تولدم البته افتاد تو قرنطینه کرونا و مغازه ها کامل بسته بود ولی فقط ی کلیپ عاشقانه فرستادو تبریک گفت همین 🥺🥺🥺🥺🥺هر کی اینجا شوهرش کادو بگیره هیچی نگه که اه میکشم عرش نی نی سایت بلرزه 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
لطفا رمز موفقیتتان رو ب ما هم بگید 

مهربونم باهاش از ته دل دوسم داره باید عشق ۲طرفه باشه تو خودتم بکشی براش ولی ی طرفه باشه به درد نمیخوره

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
خودم گاهی باکس گل و ساعت اینا اونم همینطور باکس گل با گردنبند یا انگشتر. فقط بهترین کادوش همون گربم ...

آقا نمیشه همش بیبد دل ما رو اب کنیدا 

رمز موفقیتتونرو هم بگید ما هم بلکه یه کادویی گرفتیم 

چرا دوست نداری؟  حتما حال. و حوصله جبران کردن نداری

اونجوری همیشه منتظری ازکلاهش خرگوش دراره، یه بارکه خرگوشش بشه موش توذوقت میخوره، متوجه میشی. مثلاالان یه هودی خریده دیروزبرام میگه بذاربه حساب کادوی تولدت ایشالاروززن جبران میکنم. ولی من همش منتظرخرگوشه ام، اگه موش باشه کلی توذوقم میخوره

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

تا الان ک داره ۲ سال میشه ازدواج کردیم

همیشه تو مناسبتا من تا چن روز بعدش منتظر کادو و سورپرایز بودم  ولی چون هیچی نداده بهم هیچوقت عجیب سورپرایز شدم😂😂😂

هی میگم مگه میشه آخه؟؟؟؟