2777
2789
عنوان

بیاید بگید کادو از همسرتون چیا می گیرید و سورپرایز ها تون چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 86 پست
شوهر منم اهل سورپرایز کردن نیست هرسال تولدم میگه چی لازم داری برات بخرم میبرم بیرون همونو برام میخره ...

پارسال هم شوهرم تولد من کیک خرید آورد خونه مادرش 

تواتاق گفت کیک رو نصف کن نصف برا اینا باشه 

شب هم نصفش رو ببریم خونه مادرت😟😟😟😟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
الهی 😂😂😂 منم همینو میگم پفک کادو گرفته بودید سود کرده بود

شما بگو یه جفت جوراب حداقل یکی دوماه میپوشیدمش

روز زن هم گفت عه امروز عیده عیدت مبارک😖😖😖

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ی راهنمایی من شوهرم خیلی گل میخره وضع مالیمونم خوب نیست میخوام بهش بگم پس انداز کنیم میگم میخ ...

باهاش حرف بزنید اول خیلی تشکر کنید و این حرفا بعدم بگید برای مناسبتا همون کادو طلا باشه کافیه گل دیگه نمیخواد 😂😂😂 نه جدا بگید نمیخواد به زحمت بیفتی و این صحبتا تا کوتاه بیان 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
امان از دست این مردا 😁 

جالبیش اینه من خیلی خوش ذوقم مثلا تا امسال هر سال از چند ماه قبل برا تولد و روز مرد و سالگرد و اینا پول جممیکردم قایمکی میرفتم کادو میگرفت بچه بغل😥

یا کیک درست نیکردم یا سفارش میدادم 

امسال عهد کردم نهایت یه کیک ساده درست کنم و تمام.

پارسال هم شوهرم تولد من کیک خرید آورد خونه مادرش  تواتاق گفت کیک رو نصف کن نصف برا اینا باشه&n ...

دقیقا مال منم همین کارو کرد نصفش رو با مامانش خوردیم نصفش هم موند فردا شبش بابام اینا اومدن خونمون دادیم اونا خوردن 

بعد تازه کفشی هم که به عنوان کادو تولد برام خریده بود به مادرش نشون داد حالت کتونی چرم بود چون باردارم گفتم بخرم راحت راه برم مادرشوهرم دید گفت چقدر خوبه منم از همین میخوام😐😩 خلاصه همش حرص خوردم اونجا 

تولد خوبه دونفره باشه من اینجوری دوست ندارم 

من پارسال یه شب قبل تولد شوهرم خونه مادرش بودیم گفت میخوام تولد بگیرم برا پسرم من گفتم دلش نشکنه کیک رو خودم از بیرون خریدم مادرش بهش کادو داد باز فردا شب که خونه خودمون بودیم براش کیک پختم گل خریدم کادوشو دادم شام خوشمزه پختم خونه رو تزئین کردم حسابی سورپرایز شد بهش گفتم دیشب مامانت دوست داشت تولد بگیره برات کیک خریدم خوشحال بشه امشب دلم میخواست دونفره تولد بگیرم برات 

ولی همسرم تولد دونفره و سورپرایز کردن و این چیزا رو کلا بلد نیست انگار 

دقیقا مال منم همین کارو کرد نصفش رو با مامانش خوردیم نصفش هم موند فردا شبش بابام اینا اومدن خونمون د ...

شوهر منم بلد نیست 

پارسال گفتم ازت نمیخوام که کادو گرون قیمت بخری 

ولی میتونی یه بسته شکلا با گل نرگس که بخری 

من ذوق کنم آره یادشه 

نهایت 

هزینه کنی میشه ۲۰ تومن.

ولی احساس میکنم کلا براش مهم نیست که فکرش رو درگیر کنه 

البته خانوادشون کلا همینجورن.

شوهر من بسی بی ذوق تشریف داره برعکس خودم😐😐😐 حالا خواهرم خیلی بیذوقه برعکس شوهرش😐😐😐 همه مراسم ...

باورت میشه شوهر من اینقدر بی ذوق تشریف داره که پارسال عیدی مو برام کارت ب کارت کرد!

شوهر منم بلد نیست  پارسال گفتم ازت نمیخوام که کادو گرون قیمت بخری  ولی میتونی یه بسته شک ...

آخ ... 

منم حس میکنم زیاد براش مهم نیستم ک۶ بخواد وقت بزاره برام یا ذهنش درگیر کنه که خوشحالم کنه

بچه ها ی راهنمایی من شوهرم خیلی گل میخره وضع مالیمونم خوب نیست میخوام بهش بگم پس انداز کنیم میگم میخ ...

هیچی نزن تو ذوق ش باور کن با پول گل هیچ وقت خونه ت بزرگ نمیشه ولی اگه برات نخره بهت توجه نکنه مطمئنا افسرده و ناراحت میشی 

باورت میشه شوهر من اینقدر بی ذوق تشریف داره که پارسال عیدی مو برام کارت ب کارت کرد!

شوهر منم همین کار رو کرد.😥