2777
2789

در حدی بافرهنگ که ازش کلی چیز یاد گرفته باشی

از ما بعضیشاشونو رو بدی مثل دهه شصت میخوان به بهانه یه جایی آوردن تا ته خونت برن ببینن چه خبره🤣

همسایه های من مثبت ۱۸ هستن🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودم نه مامانم هیچوقت از همسایه شانس نداشتیم 

بدترین همسایه ها برامون میفته

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یدونه بیشتر نبود اونم از اونجا رفتیم خیلی خوب بود ماشینمو شست سر وصدای تلویزیون و اینا شب داشتیم چیزیمون نگفت اصلا 

عوضش این یکیه خدا برای گرگ بیابونی نخواد اینقدر بده

خودمون همسایه‌ی خوب نداشتیم، ولی همه‌ی همسایه‌هامون یه همسایه‌ی خوب و با‌فرهنگ داشتن☺️☺️😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بافرهنگ ندیدم واقعا

ولی تو ساختمون ما طبقه سوم دوتا همسایه هستن باهم خیلی جورن

وقتی یکیشون میره مسافرت روبروییش هر روز جلو در اونی که مسافرته رو جارو میزنه تا وقتی برمیگردن تمیز باشه

یا یکیشون رفته بود مشهد برگشتنی جلو در خونشون گل ریخته بود و تزیین کرده بود براش...