2777
2789
عنوان

خانما سوالم خیلی فوریه بیاید 😍

3948 بازدید | 41 پست

سلام خانما صبحتون بخیر

من ۶ ماهه دستام نمیدونم بخاطر الکل یا چی خیلی پوسته ریزی و قرمز و داغونن .توی شهر خودمون ۳ بار دکتر رفتم جوابی نگرفتم

حالا دارم میرم تهران دارم میرم بیمارستان رازی .متخصص درماتولوژی داره 

دکتر شاهین حمزه لو

امیر هوشنگ احسانی

شیرین بهروزی فر

میدونید که کار کدوم بهتره؟؟؟؟

اگزماس؟برا منم همینطوره

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

دکتر فایده نداره از الکله پوستت حساس شده 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزماس؟برا منم همینطوره

نمیدونم .یکی میگه اگزماس

یکی میگه بیماری پوستی

آخه مگه میشه یهویی آدم اینجور بشه

یه مدت کرونا داشتیم الکل زیاد استفاده کردم بنظرم بخاطر اونه

حنا بزن درست میشه

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
باید کمتر بشوری واسه من حتی به پتو می‌خورد خون میاومد مرتب دستک‌ش نخی و مرطوب کننده‌ 

آره دقیقا منم اینجور بودم یه مدت 

دستکش نهی دستم میکردم و حتی با دستکش حموم میرفتم .الان بهترم ولی خوب نیستن

ببین منم همین شدم 

دکتر نرو برو داروخانه کمکت میکنن 

برای من آنقدر شدید بود تمام بدنم میخارید دیگه ولی دستتم بیشتر یعنی خون میافتاد....

ببین کرم اورکس ۱۰ درصد و ۲۰ درصد عالیه و گیاهیه ...

ما تو اقواممان دستشون شدید اگزما بود و ملتهب زدن و خوب شدن ....منم همینجورم میزنم اول میسوزه ولی به مرور خوب میشه

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
والا ترسیدم حتی روغن زیتونم بزنم .گفتم شاید بد باشه

من چهار ساله با این موضوع درگیرم .دکترا معمولا پمادهای کرتونی میدن ک به شدت ضرر دارن .بعد مدتی از استفاده ،دوباره رعایت نکنی پوست بدتر بدتر میشه ولی روغن های اصل بگیر بزن و دستکش نخی زیر دستکش هات بپوش و هر روز اون دستکش نخی رو هم بشور ک بو نگیرن .کبدت رو هم پاکسازی کن بیشتر بیماری های پوستی بخاطر کبده .خوراکی با طبع سرد یا گرم زیاد نخور سعی کن با هم بخوری ک متعادل بشه .روغن زیتون خوبه ولی آرگان و نارگیل بهتره 

....