2777
2789
عنوان

عسل اصل یا تقلبی !!!!🙄

338 بازدید | 22 پست

میگماااا بچه ها امشب رفتم عسل اصل بخرم یه شیشه شربت ومتو بهم داد ۵۰۰ تومن گفت عسل اصل تضمینی واقعا نمیتونم بفهمم واقعا راست میگه یا گولم زده 🙊

چیکار کنم بهم گفت تا فردا وقت داری امتحان کنی اگه نخواستی برگردونی

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
۵۰۰ هزاررررررر تومن دادی عسلللللل؟؟؟؟؟

آره یعنی گول خوردم😑

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم برمیگردوندم
چه تقلبی چه اصل !!!!یعنی با این شرایط کرونا راحت به مشتری میگه ببر نخواستی برگردون🤔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من بودم برمیگردوندم چه تقلبی چه اصل !!!!یعنی با این شرایط کرونا راحت به مشتری میگه ببر نخواستی برگرد ...

حالا چرا برگردونم چه تقلبی چه اصل 🤣

آشنا بود گفت درحد تست بده به یکی که میشناسه 

Sabalan_nuts عسل درجه ۱ صددرصد طبیعی تو پیج ما تازه پیج زدم واس کرجیا فروش حضوری هم داریم تهر ...

گلم من گرفتم واسه شما کیلویی چنده؟؟؟؟؟

بابا عسل عسله دیگه فرقی نداره مثلا اون ۱۰ هزار تومنیه توش سیانور ریختن ، پسش بده میخوای چی کار 

گلی نگرفتم که صبحونه با کره و پنیر  بخورمش که 🤣

گرفتم واسه دارویی توی خونه باشه 

گلم من گرفتم واسه شما کیلویی چنده؟؟؟؟؟

والا قیمتارو شوهرم میدونه اونم خابیده اگ خاستین دایرکت بدین قیمت میدن ولی تا اونجایی ک من میدونم دیگ ۵۰۰ هزار نمیشه کمتره و طبیعی بودنشو تضمین میکنم بار از شهرستان میاد برامون

حالا چرا برگردونم چه تقلبی چه اصل 🤣 آشنا بود گفت درحد تست بده به یکی که میشناسه 

یه درصد احتمال بده به یه نفر دیگه هم همینو گفته و اون رعایت نکرده باشه و با قاشق شیرجه زده باشه توش😂

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
گلی نگرفتم که صبحونه با کره و پنیر  بخورمش که 🤣 گرفتم واسه دارویی توی خونه باشه

فرقی نداره اینا همش چیزهای تبلیغاتی که جنسشون رو بفروشن ، همش یکیه ، پولت زیاده ۱ میلیون هم بده من یه شیشه ابلیمو دارم لیموهاش مال کوه های برزیله اصل اصل ، میفرستم برات خواستی 

والا قیمتارو شوهرم میدونه اونم خابیده اگ خاستین دایرکت بدین قیمت میدن ولی تا اونجایی ک من میدونم دیگ ...

خب من الان نمیتونم دایرکت بدم که میشه فردا خودت ازش بپرسی ؟

والا اگه خیلی گرون انداخته بهم برم پسش بدم هنوز دست نزدم .

واسه شما اصل اصل هست؟؟ واسه دارویی میخوام!

یه درصد احتمال بده به یه نفر دیگه هم همینو گفته و اون رعایت نکرده باشه و با قاشق شیرجه زده باشه ...

😂😂😂

آره والا 

ولی پلمپشو خودمون باز کردیم 

حالا شایدم فردا پسش دادم 

خودم زورم گرفت ۵۰۰ تومن😐

فرقی نداره اینا همش چیزهای تبلیغاتی که جنسشون رو بفروشن ، همش یکیه ، پولت زیاده ۱ میلیون هم بده من ی ...

وااا عجبااا 

یعنی شما نمیدونستین عسل کنار هست عسل کارخونه ای هست عسل کندویی و عکس کوهی یا همون اصل!!!!!!!!😳😳😳

همشونم قیمتاشون متفاوته که اون ارزونترین که آب شکره همش عسل کارخونه ای هست که سوپریااامیدن ۱۰ تومن