2777
2789
عنوان

عسل اصل یا تقلبی !!!!🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 22 پست
عزیزم من داییم تو کار عسله عسل کنار کیلویی ۱۰۰ تضمینی عسل گون ۷۵ تومن 

گلی عسل کنار نه عسل کوهی میخوام اصل باشه 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 آره والا  ولی پلمپشو خودمون باز کردیم  حالا شایدم فردا پسش دادم  خودم زورم ...

انشاالله که خیره
ولی در کل یه استاد طب سنتی به من گفت نمیشه عسل اصل و تقلبی رو از هم تشخیص داد و هر کسی هم که ادعاشو میکنه علمی نیست و حتی به صراحت میگفت عسل طبیعی هم شکرک میزنه و یا موقع ریختن در اب هم حل میشه یا ممکنه با شعله آتیش نگیره همه اینا به غلظت و نوعش ربط داره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
انشاالله که خیره ولی در کل یه استاد طب سنتی به من گفت نمیشه عسل اصل و تقلبی رو از هم تشخیص داد و هر ...

🌹

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
عسل کوهی نمیدونم ولی در کل گفتم عزیزم اخه قیمتش خیلی بالا گفته

🌹

ببین بچه دهن ب دهنت نمیشم شخصیتم اجازه نمیده همینکه ترسیدی قفل کردی برات کافیه،گزارش زدم بخاطر بی ادبیت بار دیگم بی ادبی کنی نی نی یار تگ میکنم برات

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ببین بچه دهن ب دهنت نمیشم شخصیتم اجازه نمیده همینکه ترسیدی قفل کردی برات کافیه،گزارش زدم بخاطر بی اد ...

ببین مادربزرگ به قول خودت حرص نخور آب بخور😂🤣

چقدر بهت فشار اومده که اومدی توی تاپیک های دیگه ام پست گذاشتی 😆

بحث ترس نیست بحث اینه که چهار تا هار تربیت نشده مثل تو نیان واق واق نکنن قفل کردم😊

درضمن گزارش بزن عددی نیستی ۰