2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114868 بازدید | 1464 پست

قربونش برم من تازه یک ساعت پیش یه چیزی گف خیلی خوشحال شدم فداش بشم من

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینکه دوران نامزدی وقتی میخواستم از خونشون بیام خونه خودمون همش میگف تا میخوام بهت عادت کنم میخوای بری ،هنوز بعد از ۱۶ سال توی ذهنمه ،و یکی الان که از سر کار میاد به بچه ها میگه جوجه های بابا چطورن و من میگم پس من چی میگه تو که مرغ خودمی 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      

بهم میگه من ی خانوم دارم هنوز ۱۵ سالش نشده کوچولو موچولو منه نی نی منه 😂😂😂 حالا من یکم دیگه ۳۰ سالم میشه  

یا بهم میگه ماهی قرمز منی تو چون ی وقتا ی چیزای میگه من یادم میره😂😂😂 

بعد من پوستم گندمی میدونه من سفید بودن دوست دارم میگه تو سیاهم بودی من بازم میخاسمتو بهتو میگرفتم  😆

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
بخاطر بچم و اینکه هیچی پول ندارم و خانوادمم مخالف صددرصد طلاقن و حمایت نمیکنن من با این قیافه کی می ...

الان دیگه با لوازم ارایش و عمل ها و ...ادم زشت نداریم که.نزار اعتماد به نفست رو بیاره پایین 

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱
با هر کامنتی که خوندم فقط اشک ریختم انشالله همگی همیشه خوشبخت باشید من از روز اول نامزدی تا الان ک ...

عزیزم خیلی همسرتون مستعد خیانته فعلا بچه دار نشیا قربونت برم حواستو جمع کن

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
همش چشمم میفتاد به تاپیکت سریع ردش میکردم. تا بالخره بازش کردم بگم. تا حالا نشنیدم همچین جمله ای رو. ...

عزیزم عمیق فکر کن شاید یادت بیاد. بالخره یه چیزی شاید گفته که ته دلت قلقبک بیاد. بعضیا هم که کلا رقتاریه محبتشون

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
مگه فقط خوشگل ها ازدواج میکنن دختر جان.نمیدونم جند سالته ولی مطمئنم کمتر از چیزی که میگی زشت هستی اص ...

اره ولی این که گفتم زشتم اغراق کردم قیافم معمولیه

ولی تا حالا هیچ پسری عاشقم نشده

با این که همه ازم تعریف میکنن میگن دختر خوبیه

😔 درسته همسرتون اشتباه کردن ازتون دریغ کردن اما الان که متوجه شدن شما هم یه فرصت دوباره برای قشنگ ش ...

۶سال محبت نبینی توجه نبینی سنگ نمیشی الان ی جور شدم دلم باهاش راحت نیس نمیتونم خاستمو ب ایشون بگم نمیتونم حرف دلمو بگم نمیخام بعدا سرکوفتم بزنه من از زندگیم هراس دارم میترسم از ایشون ی چیزی بخام میترسم گارد بگیره احساس راحتی ندارم باایشون .دلی ک لرزیده دیگه طاقت شکستنو نداره حتی خانوادمم حمایت نمیکنن برا طلاق 

bir ällähim