2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست

همش چشمم میفتاد به تاپیکت سریع ردش میکردم. تا بالخره بازش کردم بگم. تا حالا نشنیدم همچین جمله ای رو. برا همین حرثم می‌گرفت بیام تو تاپیک😏😢😀

میشه برا بچم دعا کنی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزد بودیم بییییینهایت قربون صدقم میرفت جوری ک خودم میگفتم تو رو خدا بسه دیگه 

البته خیلیم ذوق میکردم😍😍 

ولی الان اصلا😝کلی هم حرفای ناراحت کننده میزنه ک دلم میشکنه

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

من همیشه ترس از دست دادن شوهرمو دارم همیشه میگم خدایا زودتر از مامان بابا و شوهرم از دنیا برم... یعنی شبا ک میخوابه نفساشو میشمرم انقد که این بشر جیگره عشق منه همه حرفاش کاراش راه رفتنش نگاهش از همه حرکتش عشق میباره...همه میگن فاطمه هومن خیلی عاشقته دعواشون میکنم میگم نخیر من !ولی خودمم میدونم به گرد پاش نمیرسم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
این تاپیکای قشنگتونو خوندم دلم گرفت شوهرم خیلی وقته از این حرفا بهم نزده

عزیزم اگه واسه زندگیت زحمت میکشه ، اگه خوبی های زیادی داره اصلا ناراحت نباش ، من همیشه به شوهرم میگم من برعکس خانوما هستم اصلا با دوتا قربون صدقه خام نمیشم فقط عملت نشونم میده چقدر من و زندگیت رو دوس داری . 

شوهر ندارم اما این دیالوگ یه فیلمه مرد به زنه گفت من توام تو منی هرچی تو دوست داشته باشی منم باید دوست داشته باشم و هرچیزی که من دوست داشته باشم توام باید دوست داشته باشی ما شریک جرم همیم 

معنیش اینکه ما یکی هستیم یک روح در دوبدن و اینکه باید به علایق هم احترام بزاریم و تصمیماتمون حاصل همفکری و اشتراک ذهنیت هردومونه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
عزیزم اگه واسه زندگیت زحمت میکشه ، اگه خوبی های زیادی داره اصلا ناراحت نباش ، من همیشه به شوهرم میگم ...

شوهرم واقعا مرد زحمت کشی هست چرا دروغ بگم ولی بعضی کاراش دو مخه خونه رو باب دل خودش کاغذ دیواری کرده اعصابم از دستش خورده☹️☹️☹️

خدایا همه رو ب آرزوهای قشنگشون برسون و کسی و تو حسرت چیزی نزار
شوهرم واقعا مرد زحمت کشی هست چرا دروغ بگم ولی بعضی کاراش دو مخه خونه رو باب دل خودش کاغذ دیواری کرده ...

خب شما به این دید نگاه کن که خیلی از مردا همین کارارم زورشون میاد بکنن .. اگه خوبه قدرشو بدون شکر گذار باش ، خیلی هلرو میشناسم یکسره قوربون زنشون میرن ولی خداشاهده یا دوس دختر دارن یا صیغه ی .

یبار بهش گفتم از کجا معلوم که تو خیانت نمیکنی گفت وقتی یه آدمی بنز و بی ام و داره چرا چشمش دنبال پراید مردم باشه خیلی ذوق کردم  😍

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

دستامو بوسید و گفت خداروشکر میکنم روزی هزاربار که تورو به من داده،همه تلاشم اینه که یه روزی دنیارو به پات بریزم..چون بهترینی و لیاقتت خیلی بالاس،ازت میخوام اعتماد به نفست خیلییی خیلییی بالا باشه چون تو بهترینمی قلبمی😍😍😍