2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114870 بازدید | 1464 پست
از پست هاتون معلومه که چقدر خانم مودب و با شخصیتی هستین و دلنشین صحبت میکنین...خدا برای هم نگه تون د ...

ممنونم لطف دارین. امیدوارم همه ی این آرزوهای خوب و قشنگ ترش برای خودتون اتفاق بیفته

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
روز عقدمون بهم گفت اخیش دیگه مال خودم شدی شبا با خیال راحت میخابم که خانم خونم شدی.اونشب من ذوق مرگ ...

بعد عقدبه منم گفت باورم نمیشه قبول کردی زنم بشی. 😐😐ولی تو هر بحث ودعوایی از خونه بیرونم میکنه بعد که میرم بیرون رنگ میزنه بابام که بیا دخترت فرار کرد تو کوچه میخاد آبروریزی کنه بیادخترتو ببر. همچین آدمای عوضیی آن مردا. هیچکدوم از دروغهای قشنگشون باور نکنید من که از همه مردا متنفرم 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم لطف دارین. امیدوارم همه ی این آرزوهای خوب و قشنگ ترش برای خودتون اتفاق بیفته

خواهش میکنم...  

سپاس  

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
ما زمانی نیاز داشتیم ب این حرفااا دریغ میشد از طرف شوهر الان ک من دیگه مردم سنگ شدم شوهرم ب پروبالم ...

😔 درسته همسرتون اشتباه کردن ازتون دریغ کردن اما الان که متوجه شدن شما هم یه فرصت دوباره برای قشنگ شدن زندگیتون بهشون بدین راه دوری نمی ره. همه ما آدمیزادیم و اشتباه می کنیم و از یه جایی به بعد می فهمیم کار درست چیز‌دسگه ای بوده

با هر کامنتی که خوندم فقط اشک ریختم انشالله همگی همیشه خوشبخت باشید من از روز اول نامزدی تا الان ک ...

آخخخخخ عزیزم منو بلخش باعث شکستن قلب مهربونت شدم😔😭 الهی خدا مرد زندگی تو سر به راه کنه با هم خوش باشین

میگه تو زندگیم از هیچی شانس نیاوردم بجز زنم که بهترینه یه وقتایی میگه یدونه ای خانووووم ذوق مرگ میشم وقتاییم که تو جمع از اخلاق یا دستپختم تعریف میکنه خیلی دوس دارم 😍😍

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

خوش بحالتون عشقاتون پایدار انشالله زندگیاتون بهتر ازاینا بشه

چقد با حرفاتون گریه کردم 

آخه مگه من دل ندارم مگه من آدم نیستم 

یکی میاد مینویسه دور از جون بچه ام مریضه ولی شوهرم پشتمه 

یکی هم شوهرش بده بچه هاش خوبن من هم بچه ام مشکل دار شده هم شوهرم بده خودمم ۲۱ سالمه ۴ ساله توی شهر غریب تنهای تنهام صب تا شب تنها توی خونه ۵۰ متری تا حالا یه دوستت دارمم نشنیدم کارم هرروز گریه س آخه مگه من چه گناهی کردم خدا جرا منو نمیبینه 

واسه اون خانوم که شوهرشون بیمارستانه 

خیلی دعا کنید بخدا انقد گریه کردم براشونا چرا یه مرد اینجوری باید بیمارستان باشه بعد شوهر من هیچیش نبا شه خدایا یا بگیرش یا درستش کن تحمل دوریه بچمو ندارم طلاق بگیرم 

دعا کنید برام

توکوه پشتمی فاطمه🥺🥺توهمه کسمی من دیگه کی رو دارم🥺🥺🥺🥺تو مامان دلسوز بچه هامی،....

یه بار تو دعوا گفتم دوستت ندارم،گفت مهم نیست...مهم اینه من دوست دارم...

خلاصه زیاد خرم میکنه😄😄😄

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
خوش بحالتون عشقاتون پایدار انشالله زندگیاتون بهتر ازاینا بشه چقد با حرفاتون گریه کردم  آخه مگ ...

عزیز دلم🥺

چرا اینقد دلت گرفته.. شما هم مطمئنم تو زندگیتون خیلی خاطره های قشنگ دو نفره دارین.. عزیزم تو زندگی همه مشکلاتی هست ولی قرار نیست که این مشکلات حل نشن و ما هم همه چی رو برا خودمون حروم کنیم..

این حرفو به این خاطر میگم چون خودمم ۲۱ سالمه و میدونم که تحمل خودمون در مقابل مشکلات زندگی کمتره بخاطر سنمون

مطمئنم شما هم چندسال دیگه به حال و هوای الانت و درموندگی بخاطر مشکلات میخندی

ولی عزیزم ازت خواااهش میکنم هیچوقت آرزوی بیماری یا خدایی نکرده... رو واسه همسرت و پدر بچه ات نکن🥺

مردای ما هم مشکلاتی دارن که شاید نتونن به زبون بیارن ما باید سعی کنیم درکشون کنیم و تا جای ممکن کمکشون کنیم. حتما ایشونم جبران میکنه

ولی الان به فکر بچه ات باش.. آخه اون چ گناهی کرده که هر روز چهره غمگین و گریه های مادرشو ببینه