2777
2789
عنوان

چه حرف قشنگی از شوهرتون شنیدین که قند تو دلتون آب کرده😚

| مشاهده متن کامل بحث + 114868 بازدید | 1464 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خشك و سرد جوابشو دادين ؟ ولي اون كاربر با چه محبتي حال تون رو پرسيد   چقد سرد هستين& ...

مغرورررر

من چندین بار تگشون کردم سوال داشتم ولی اصلا جواب ندادند.

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

همین سوالو ازش میپرسم میگه اشتباه کردم یه غلطی کردم حالا چرا گم نمیشی بری    

عزیزم خو چرا نمیری برا خودت زندگی کنی و شانس دوباره ک کنار کسی باشی ک عاشقته و عاشقشی؟

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱

گفت تو و پسرمونو به یه اندازه دوست دارم ...😐😐راستش خوشحال شدم چون خودم بچمو بیشتر دوست دارم😂😂شوخی کردم واسه این خوشحال شدم چون فکر میکردم ک بچمونو بیشتر دوست داره ...

بعضی از کامنتها رو که میخونم خیلی دلم به درد میاد انشاءالله که دل همه عزیزان شاد بشه و خنده رو لباشو ...

آره بخدا پشیمون شدم از زدن تاپیک😭

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
عزیزم خو چرا نمیری برا خودت زندگی کنی و شانس دوباره ک کنار کسی باشی ک عاشقته و عاشقشی؟

بخاطر بچم و اینکه هیچی پول ندارم و خانوادمم مخالف صددرصد طلاقن و حمایت نمیکنن

من با این قیافه کی میخواد بیاد عاشقم بشه بعداز این

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
نخیر من خوشگل نیستم زشتم و هیچکس عاشقم نمیشه حسم میگه 😐😐😐

مگه فقط خوشگل ها ازدواج میکنن دختر جان.نمیدونم جند سالته ولی مطمئنم کمتر از چیزی که میگی زشت هستی اصلا شاید هم زشت نباشی و فقط اعتماد به نفس نداشته باشی