2777
2789
عنوان

وقتی یواشکی میرم تو گوشیش .....

814 بازدید | 39 پست

کجا برم که بفهمم چه پیامایی داده تو واتساپ تلگرام و... شماره زنه رو میدونم ولی فک میکنم همه رو سریع پاک میکنه

منظورم حافظه گوشی و..که اطلاعتی رو که پاک کرده رو بیاره بالا

گمگم کنید لطفا

یواشکی نرو سر گوشیش.همین

اونوقت اونم هر غلطی خاس بکنه فقط میحام مچشو بگیرم طلاقم نمیگیرم ناراحتم خیلی نمیشم ولی چنان بلایی سرش بیارم که روزی هزار بار بیاد پاهامو ببوسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست بی غیرت زود اثار جرم پاک میکنه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
کپی از نرم افزار های پیام رسانشو تو گوشیت داشته باشی

یعنی چی بیشتر توصیح میدی

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
نمیدونم چیکار کنم فقط دعا میکنم خدابهم،نشون بده 

والا من چن بار دیدم ولی تا حالا هیچ غلطی نکردم فقط باهاش سرد شدم بدون اینکه اون دلیلشو بدونه

اونوقت اونم هر غلطی خاس بکنه فقط میحام مچشو بگیرم طلاقم نمیگیرم ناراحتم خیلی نمیشم ولی چنان بلایی سر ...

خود دانی من دشمنت نیستم که.تجربه اینو میگه.بجای تجسس فکر و انرژیت رو متمرکز کن رو زندگیتون.سعی کن کیفیتش رو بهتر کنی.تو راه خودت رو درست برو.

ببخشید اگه ناراحتت کردم قصدم فقط کمک بود

Dual space lite این نرم ازار رو دانلود کن بعد میتونی از کپی واتساپ وتلگراو و اینستاشو تو گوشیت داشته باشی البته باید به گوشیش دسترسی داشته باشی که پیامکشو بتونی وارد کنی بعد حذف کنی

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
خود دانی من دشمنت نیستم که.تجربه اینو میگه.بجای تجسس فکر و انرژیت رو متمرکز کن رو زندگیتون.سعی کن کی ...

شوهرم عاشقمه هیچی کم نزاشتم ولی خودشم گفته تنوع.....

Dual space lite این نرم ازار رو دانلود کن بعد میتونی از کپی واتساپ وتلگراو و اینستاشو تو گوشیت داشته ...

خودم تلگرام ندارم میشه؟؟؟

واتساپشو هک کردم فقطتلگرامو میخام فعلن