2777
2789

اگه دلیل پزشکی داشته باشیم و نامه دکترهم داشته باشیم میشه بریم سمت گیلان؟ مجوز میدن؟ تهرانیم خودمون ،دکترمون اونجاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش کدوم دکتر دارین میاین؟ماخودمون گاهی دکتر میایم اونجا شما میاین اینجا؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

من دوستم مامانم به خاطر مامانش باید میرفت مشهد

یه نامه گرفت که وقتی دوربینا تو جاده جریمه ش میکردن بعدا برن اون جریمه هارو منتفی کنن

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)
پیش کدوم دکتر دارین میاین؟ماخودمون گاهی دکتر میایم اونجا شما میاین اینجا؟

دکترمون اینجا بودن خودشون بعد الان مطبشون رو بردن گیلان. چون اصالتا اونجایی هستن

بله اول نامه بهداشت بعد فرماندار منطقه  تو سیستم ثبت میشه و ماشین جریمه نمیاد

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
بله! دقیق یادم نیست فرمانداری بود یا استانداری مراجعه کنین مجوز میدن.

عه. جریمه نمیکنن دیگه؟ اخه نامزدم رفته فرمانداری نامه رو دیدن گفتن مجوز میدیم ولی بری تو راه پلیس راه حتما جریمه میکنن مجوز هم قبول ندارن، راسته؟ 

من دوستم مامانم به خاطر مامانش باید میرفت مشهد یه نامه گرفت که وقتی دوربینا تو جاده جریمه ش میکردن ...

مطمئنی بعدا جریمه رو میشه حذف کنن ؟  اخه فرمانداری به نامزدم گفت مجوز هم بدیم بری پلیس راه حتما جریمه میکنه

مطمئنی بعدا جریمه رو میشه حذف کنن ؟  اخه فرمانداری به نامزدم گفت مجوز هم بدیم بری پلیس راه حتما ...

اره خب. اون نامه برای اینه که بعدا بتونی جریمه هارو حذف کنی   مگرنه کشکه همچین نامه ای

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)