2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 93 پست
وسط ماه سونوگرافی دادم هیچ فولیکولی نداشتم

سلام. عزیزم 

اگه اضافه وزن داری، وزن تو کم. کن، در کنار درمان، می تونه خیلی مؤثر باشه ان شاا... 

، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم شنیدم هر یه ماه که قرص جلوگیری میخوری سه ماه نمیتونی بارداری شی و بهم میزنه منم نمیخوام ان ...

بمن گفت از روز پنجم پریودی ات بخور تا تموم شه من فک کنم با این کارش منظم میکنه پریودی رو تازه من خیلی ها رو دیدم بعد اتمام قرص منتظر پریودی بودن که نشدن و حامله بودن البته اونایی تنبلی نداشتن فک نکنم تا سه ماه حامله نشی 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
قدم168وزنم70 بنظرم کم کنم بهتره

منم ۱۶۸قد، وزنم ۷۲.دکتر بهم گفت ۶۵ بشه وزنت خوبه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
سلام منم مثل تو هستم یه سال دکتر فقط قرص آمپول داد همش ویتامین سه ماه پریودم منظم شد باز نرفتم دکتر ...

عزیزم من دوسال مرتب سال اول دوتا متفورمین سال دوم یه متفورمین میخورم و پری هامم مرتب قرص هاتو قطع نکن من سه سال دارم میخورم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
چجوری اخه فقط پیاده روی برم خوبه هرروز نیم تا یه ساعت؟

نیم ساعت پیاده روی، از تلگرام رقص بگیر برقص این زومبا خیلی خوبه تمام بدنتو حرکت میده . شام کم بخور ده قاشق برنج سعی کن با نون خودتو سیر کنی کلا غذاتو کم کن 

عزیزم سری اخر چی خوردین من تا حالا امپول hmg فوستیمون  hcgزدم نشده دکترمو عوض کردم اومدم پیش ای ...

میدونی من تیر کلومیفن واچ سی جی زدم ۱۰مرداد پری شدم

دیگه هیچ قرصی نخوردم

رفتم عرق رازیانه و شنبلیه خریدم روزی نصف استکان میخوردم

هروقتم یادم بود سیاه دونه و عسل میخوردم

دیگه ام پری نشدم الانم پنج ماهمه

نباید خیلی بهش فکر کنی فقط ازاد بذار و به فکر پریود شدن نشدم حامله شدن نشدن گرفت نگرفت نباش ولش کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم سری اخر چی خوردین من تا حالا امپول hmg فوستیمون  hcgزدم نشده دکترمو عوض کردم اومدم پیش ای ...

بعدشم ال دی ماه اولی که مصرف میکنی اثر زد بارداری نداره و میگن ماه اول مصرف جلو گیری طبیعی رو داشته باشین چون احتمال بارداری عست

اصلا شاید همین ماه گرفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم نازایی نه اصلا.ولی پیش یه متخصص زنان و نازایی بری بهتره .اونا بهتر میتونن کمکت کنن.منم پیش یکی ...

عزیزم این دکتری که الان پیشش میرم خیلی معروفه و همه ازش تعریف میکنن فعلا ال دی داد تا بعد وقت گرفتم برم پیشش.شمام ال دی خوردین ماه اول بعد قرص بارداری داد؟انشاا..که نتیجه میگیرین توکل ب خدا

ان شالله که میگیری فقط ورزش یادت نره یعنی اینکه رحم اتو گرم کنی 

فدای تو عزیزم مرسی ازت

من دو ماهپیش که پیش دکتر قبلیم بودم گفت یکم زخمداشتی با شیافی که دادم رفته دیگه نمیدونم این دکتر حدیدم سری بعد معاینه کنه ببینم چی میگه