سلام بچه ها من تنبلی تخمدان شدید دارم انواع آمپولو قرصو امتحان کردم این ماه دکترمو عوض کردم و جایه دیگه رفتم گفت یه ماه ال دی بخور بیا بنظرتون کاره درستی کرد اخه من میخوام باردار شم😞
پریودام که خیلی نامنظمه فقط با قرص پریود میشم ولی خب میخوام باردا شم یه ساله دارم قرص و امپول میزنم ...
میگم نازایی نه اصلا.ولی پیش یه متخصص زنان و نازایی بری بهتره .اونا بهتر میتونن کمکت کنن.منم پیش یکی از بهترین متخصص های زنان زایماون و نازایی میرم.بهش میگن پنجه طلا .تازه اولین ماه اقداممه ۴روز دیگه باید از بدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرط اول درمان اعتماد به پزشکه شما به حرف دکتری که تحصیلاتش همینه اعتماد نداری بعد اینجا دنبال درستی ...
آخه عزیزم شنیدم هر یه ماه که قرص جلوگیری میخوری سه ماه نمیتونی بارداری شی و بهم میزنه منم نمیخوام انقد که علاف این مطبا شدم خسته شدم میخوام این دکترو ادامه بدم واقعا