2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 93 پست
پریودام که خیلی نامنظمه فقط با قرص پریود میشم ولی خب میخوام باردا شم یه ساله دارم قرص و امپول میزنم ...

میگم نازایی نه اصلا.ولی پیش یه متخصص زنان و نازایی بری بهتره .اونا بهتر میتونن کمکت کنن.منم پیش یکی از بهترین متخصص های زنان زایماون و نازایی میرم.بهش میگن پنجه طلا .تازه اولین ماه اقداممه  ۴روز دیگه باید از بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنتو کم کن استرس از خودت دور کن من این ماه میخوام اینقدر خودمو مشغول درس و کتاب کنم

اره منم این ماه همزمان با ال دی که جلوگیری میکنه پیاده روی برم چون خیلی امپول و قرص استفاده کردم جواب نگرفتم یه ساله امپول میزنم😕

اره منم این ماه همزمان با ال دی که جلوگیری میکنه پیاده روی برم چون خیلی امپول و قرص استفاده کردم جوا ...

روزی نیم ساعت پیاده روی کن و ورزش های شکمی انجام بده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اره منم این ماه همزمان با ال دی که جلوگیری میکنه پیاده روی برم چون خیلی امپول و قرص استفاده کردم جوا ...

تست پاپ اسمیر دادی؟؟؟ من یکی از علت هایی که حامله نمیشدم زخم دهانه رحمم بود و اینکه رحم اتو گرم کن سیاه دانه و عسل بخور زنجبیل بخور 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اره چطور؟عفونت باکتریایی یکم داشتم

خب خوبه اخه من شدید داشتم هر دکتری هر قرصی بهم میداد نمیشد تا اینکه یه دکتر خوب گیر اوردم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
شرط اول درمان اعتماد به پزشکه شما به حرف دکتری که تحصیلاتش همینه اعتماد نداری بعد اینجا دنبال درستی ...

آخه عزیزم شنیدم هر یه ماه که قرص جلوگیری میخوری سه ماه نمیتونی بارداری شی و بهم میزنه منم نمیخوام انقد که علاف این مطبا شدم خسته شدم میخوام این دکترو ادامه بدم واقعا

عزیزم بمن این ماه ال دی داد گفت ماه بعد بیا لترازول هت میدم ومنوتروپین 

انشاا..که نتیجه بگیری عزیزم دکتره قبلی من اینادو همه رو داده بود خدا کنه پیش این دکتر جواب بگیرم

انشاا..که نتیجه بگیری عزیزم دکتره قبلی من اینادو همه رو داده بود خدا کنه پیش این دکتر جواب بگیرم

ان شالله که میگیری فقط ورزش یادت نره یعنی اینکه رحم اتو گرم کنی