2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداقوت به همه پدرانی وهمسرانی براخانوادشون زحمت میکشن 

استاترشمامیتونی توخونه بیشترحواست بهش باشه  هواشوداشته باشی بادرست کردن خوراکیای موردعلاقش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اون کلمه‌ی سیستماتیک انگار برات جدید بوده و هایلایتش کردی🌺 اشکال نداره خوشحالم از اینکه به نو ...

معمولا برای کسی جدیده ک تا ب اینجور تاپیکا میرسه سیستماتیک سیستماتیک راه میندازه عزیزم چون تازه یادش گرفته و میخواد بگ منم بلدم

طبیعیه البته جوگیر هستی و نابالغ بایدم هر کلمه رو ده بار تکرار کنی، راحت باش🌸 ی مدت دیگ از این جوگیری شااااید اگ عاقل شدی گذر میکنی 

جز ی کاربر پر ادعا و بی منطق و جوگیر چیزی نیستی عزیزم

مطالعاتت هم با تعصب بوده وگرنه ی آدم آگاه هیچوقت عقده نداره 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

عمۀ دخترخالۀ همسایۀ مادربزرگ پسرعموی برادر همسرم میفرمایند: مرد همواره باید بدهکار باشد و کمرش زیر بار بدهیهای مختلف و انواع و اقسام قسطها خم شود والا شلوارش دو تا میشود و آن وقت دلتان باید به حال خودتان بسوزد!

همین که چند میلیارد مذکر رو تو دسته متجاوز و مدافع متجاوز قرار دادی مشخص می‌کنه یه جنسیت‌زده‌ایفکر م ...

شاید همه‌ی مردها نه ولی اکثر مردها آره!! 

درمورد این جمله خوب فکر کنین

منبع مطالعاتی من چیزی به جز شیماست اما حتی اگر منبع مطالعاتی من شیما‌ هم باشه بهتر از کسیه که درکی از مطالعه و حقوق خودش نداره

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

معمولا برای کسی جدیده ک تا ب اینجور تاپیکا میرسه سیستماتیک سیستماتیک راه میندازه عزیزم چون تازه یادش ...

😂😂😂

امیدوارم خداوند به دل شما هم آرامش بده که انقدر درگیر یک کاربر رندوم اینترنتی نباشی گلم 

من فقط با کسی بحث میکنم که در چنته چیزی جز فحش و توهین داشته باشه که شما شش هیچ در این مورد باختی🌺

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کار میکنن پولشو میگیرن دلم برای زنا میسوزه که بی حقوق و دستمزد و‌بیمه و مرخصی تعطیلی حمالی خونه رومیکنن به بچه میرسن آخر هم متهم میشن به مفت خوری

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
چرا باید از مردهایی که در درازای یک تاریخ به جنسیتم ظلم و توهین کردن و اسم جنسیت دوم رو روی من گذاشت ...

انقدر خودت رو درگیر این حرف های بی سر ته نکن.این دیدگاه هیچ فایده ای برات نداره فقط فکر و ذهنت درگیر میشه.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

اگه فقط اگه شوهر خودش تقدیر میکرد حرف شما درست بود ولی اول تاپیک گفت همه مردا چون سرکار میرن و بعدشم ...

تو همین سایت اونایی ک متنفرن از مرد اونایی هستن ک پدر و مردای اطرافشون از جمله شوهر ی بلایی سرشون اورده،و حتی خودشون هم ب این موضوع اشاره میکنن پس الکی منطق این موضوع رو عوض نکن چون حرفت خیلی خنده داره و حتی اون افراد هم حرفتو قابل ندارن! 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

فقط می تونم بگم مرد بودن خییییلی راحت تر از زن بودن و مادر بودن  هست .

وواین که اکثراااا قوانین و شرایط کار و زندگی ووجامعه  و خانواده به نفع اقایون هست .

با احترام به تمامی نطرات مخالف 😘

همشون هم زخم خورده نیستن.صرفا فقط یک جوی راه افتاده اینارم گرفته.این خانم داره از شوهرش تعریف میکنه ...

داره میگه « مردها »

نه مرد خودش!

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

انقدر خودت رو درگیر این حرف های بی سر ته نکن.این دیدگاه هیچ فایده ای برات نداره فقط فکر و ذهنت درگیر ...

بزرگترین فایده ای که برام داشته اینه که برعکس اکثر خانمهای نی نی سایتی خصوصا کاربر نگو پشمهام بگو چه جالب، عمر و زندگیم رو صرف ستیز و ظلم علیه هم جنس هام نمیکنم

ایشون نزدیک ترین مرد بهش شوهرشه.شوهرش رو معیاری قرار داده برای همه.اینکه میگه مرد ها خیلی زحمت کشن.د ...

خب کسی هم نگفت زن‌ها زحمت کش نیستن 😐😐😐😐

من نمیفهمم چرا تا یکی میاد از بدبختی ی نفر میگه بقیه باید حتما ی چیزی در کنارش قرار بدن مقایسه کنن 

خانم‌هام زحمت زیادی میکشن و این شمایی که تا صحبت از رنج یک مرد توی جامعه میشه به جای شنیدن سریع شروع به قیاس میکنی