2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 93 پست
منم تنبلی داشتم با تخمدان پلی کیستیک باردارشدم همه کیستام رفت اینم یه روشه میخواد پری تو منظم کنه

شمام ال دی خوردین؟بعدش باز بهم قرص بارداری میده خیلی ناامیدم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی داشتم با تخمدان پلی کیستیک باردارشدم همه کیستام رفت اینم یه روشه میخواد پری تو منظم کنه

چطوری کیست ات رفت

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
شاید چون پریودت نامنطمه گفته ال دی بخور

پریودام که خیلی نامنظمه فقط با قرص پریود میشم ولی خب میخوام باردا شم یه ساله دارم قرص و امپول میزنم بعد این دکتره فقط گفت ال دی بخور

شمام ال دی خوردین؟بعدش باز بهم قرص بارداری میده خیلی ناامیدم😔

عزیزم بمن این ماه ال دی داد گفت ماه بعد بیا لترازول هت میدم ومنوتروپین 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
وسط ماه سونوگرافی دادم هیچ فولیکولی نداشتم

من همیشه پریودای نامنظم داشتم جدیدا هر دو ماه یکبار بود که سونو دادم گفت تنبلی و کیست، فقط ld داد و گفت حتما وزن کم کن.اصافه وزن نداری؟

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

همینکه پری هات بدون قرص و دارو نمیاد یعنی شدید دیگه 

پریودام که خیلی نامنظمه فقط با قرص پریود میشم ولی خب میخوام باردا شم یه ساله دارم قرص و امپول میزنم ...

سلام منم مثل تو هستم یه سال دکتر فقط قرص آمپول داد همش ویتامین سه ماه پریودم منظم شد باز نرفتم دکتر الان پریود نمیشم تنبلی دارم مال منم شدیده این سری یه هفته ال دی خوردم شاید پریود بشم که فعلا نشده