2777
2789

به خدا چند بار تاپیک زدم ولی جوابی نگرفتم؛خواهش میکنم یه روانشناس خوب برای زوج درمانی بهم معرفی کنین

دکتر عباس سالاری و تو نت سرچ کنه کارش خوبه من قبلا رفتم پولکی نیست و کش نمیده بگه چندین جلسه باید مشاوره بگیری من با 1 جلسه نتیجه گرفتم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط دکتر خشایار نعماوی زاده. من کلی پیش اینو اون رفتم برای مشاوره فقط الکی پولمو دور ریختم. اما این یکی کارش واقعا عالی بود. شمارشو واستون میذارم 09351305590 البته مطبش تهران هستش اما مشاوره تلفنی هم میده

دکتر عباس سالاری و تو نت سرچ کنه کارش خوبه من قبلا رفتم پولکی نیست و کش نمیده بگه چندین جلسه باید مش ...

من تعريف كلنيك «روانپزشكي-روانشناسي» دكتر «فرزانه كرمي» را زياد شنيده بودم. هم روانپزشك هستند و هم روانشناسي كار ميكنند.

من خودم از مراجعه کننده های دکتر «فرزانه كرمي» متخصص روانپزشكي (اعصاب و روان) هستم خیلی راضیم، یکی از دوستام اضطراب شدید و پانیک داشت که اون اول رفته بود پیش ایشون خیلی کمک کرده بود منو هم برای افسردگی معرفی کرد. خیلی حالم بهتر شده. من پیش روانپزشکای خیلی زیادی رفتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تا اینکه توسط یکی از دوستام رفتم پیش دکتر «فرزانه كرمي» واقعا تو کارشون تبحر دارن. چند سالی بود که مشکل اعصاب داشتم ولی الان حالم خیلی خوب شدم.

فعاليت شون در زمينه هاي: افسردگي، اضطراب، اسكيزوفرنيا، دوقطبي، اعتياد جنسي، خواب، خوردن، استرس، روان تني، اختلالات كودكان(پيش فعالي، رفتاري، تيك، يادگيري)، مشاوره تحصيلي، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادگي و... است.

يه حسني كه داره اين است كه؛(( به صورت تلفني و آنلاين هم بيمار ويزيت ميكنند.))

مطبشون شلوغ است و از قبل بايد هماهنگي كنيد.

آدرس مطبش توی اصفهان، خيابان سجاد، خيابان سپهسالار، خيابان مسرور، نبش چهار راه حضرت قائم، طبقه اول

تلفن؛ ٣٦٣٠٣٣٩٦-٠٣١

همراه؛ ٠٩٩٤٠٦٨٢٨٩٦

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee@

باور کنین تبلیغ نمیکنم، چون کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن