2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21634 بازدید | 339 پست
یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

خب همون موقع ازدواج چرا با همونی که هنوز عاشقته ازدواج نکردی و انقد مسر نشدی که ازدواج نکنی با این.حتما باید ازدواج میکردی و یه بچه ای رو بی پدر یا بی مادر میکرد بعد تازه فیلت یاد هندوستان میفتاد اره من نمیخوامش.اون بچت گناهش چیه اگه فردا افتاد دست یه ناپدری بد یا نامادری بد چه حرفی واسه گفتن داری.به نظر من از هیچ نظری به ثبات نرسیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین نفر رو دیدم کار این کار رو کردن دقیقا هم تنها دلیل شون همین بود دوسش ندارم ولی زیر سری داشتن ج ...

خواهر من با عشق ازدواج کرد هیچی هم نخواست. الان مثل چی پشیمون شده. خانم جان یکم بیشتر فکر کن. زندگی خودتو و بچه هاتو فنا نکن. 

انشالله به آرزوهای خوبتون بخیر و خوبی برسید. برای منم دعا کنید که به خواسته های قلبم بخیر و نیکی برسم. 

اخر عاقبتت اسی کلفتی تو خونه های مردمه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
در هیچ کجای دنیا ،جدا شدن یک زن صرفا بخاطر امید به یکی دیگه تعریف مستقل بودن زن رو تایید نمیکنه  ...

اصلا اینجا کاری به تعریف استقلال یه زن نداریم!

بحث علاقه است. یه خانم طبق قانون ما نمیتونه به راحتی و بدون دلیلی که دادگاه بپسنده و قبول کنه از همسرش جدا بشه. از طرفی عرف هم اون زن رو راحت نمیگذاره! همونطور که نمونه اش اینجا مشاهده شد.... از سرزنش و کنایه تا تهمت و آبرو ریزی!

نتیجه اش رو من دیدم! خانم با عشق سابقش هرویین جاساز کردن توی وسایل شوهر خانم و کم کم 20 سال باید توی زندان میموند، خانم خودش عذاب وجدان گرفت و رفت اعتراف کرد.

دلیل خانم نمیدونیم دقیقا برای چی که طلاق میخاد و  کاری هم ندارم به اینکه این خانم اگه عشق سابقش نمیخواستش، هنوز هم آیا جدا میشد یا نه؟! اون دیگه خود استارتر باید فکرش رو بکنه.

اصل حرف من قانون و عرفی هست که دست و پای یه زن رو میبنده! میخونه به گوشش که: خوشی زده زیر دلت!  بخاطر بچه تحمل کن! خوب عشق نباشه، دوسش نداشتی باشی مگه چی میشه!

خدا به داد دلت برسه و به داد زندگیت اگه میدونستی من ۲۰سال چه زندگی رو بخاطر بچه هام تحمل کردم هیچ ...

احسنت 

زندگی سالم پاک بشرف

یعنی پیش هرکی سرت پایین باشه پیش وجدانت سرت بالاست 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

آها یچیزی یادم آمد خیلی خیلی سالها پیش ی زن از فامیلا دور بابام تازه عروس بود بعد عاشق پسر عمو شوهرش میشه باهم فرار میکنن ده روز بعد میگرنشون مرده فورا طلاقش داد جالبیش اینه پسرعموی شوهرشم نگرفتش دوراشو ک زد ولش کرد و رفت با ی دختر دیگه عروسی کرد تازه از بابام پرسیدم میگه هنوز دختره مجرده بخاطر رسوایش کسی نمیگرتش 

اون هنوز عاشقمه

مگه در ارتباطی باهاش؟؟؟

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
دور شدم اینقد تهدید شدم ک برگشتم

یعنی دلت به حال بچه ات نمیسوزه ،فکر بچه ات نمیکنی ؟واقعا از این تخیل بیا بیرون که اگه طلاق بگیرم اون طرف میاد منو میگره ازدواج میکنم مطمئن باش اون طرف شما رو دوست نداره من با این اعتقاد دارم مرد اگه واقعا زنی دوست داشته باشه اسمون زمین میاره تا به طرف برسه لطفا از این خواب بیهود بیا بیرون وزندگی خودت و دنفر دیگه خراب نکن 

رو بالشی که از مرگ پرنده ها پراست نمی توان خواب پرواز دید!
آها یچیزی یادم آمد خیلی خیلی سالها پیش ی زن از فامیلا دور بابام تازه عروس بود بعد عاشق پسر عمو شوهرش ...

چقدر جالب عین خواهردوستم که به چشمم دیدم وشنیدم ک چه بلاها سرش نیومدوهنوزآواره اس 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چقدر حرف زدن از طلاق راحت شده تو که نمیخواستی زندگی کنی چرا یکی دیگه رو هم آوردی تو این دنیا ک بشه ب ...

ازبس خودخواهند،فشارروحی خودش مهمترازفشارروحی یه بچه ۴ساله است،وای که من چه قدرازدیدن این تاپیکااعصابم خوردمیشه

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤