اسی من تا الان کامنت ها رو میخوندم نمیخوام سرزنشت کنم
ببین به نظرت این زندگی 7 ساله ای که داری و بچت ارزش اینو دارن که 6 ماه به هیچ نامحرمی فکر نکنی؟ ارزش دارن برات اندازه 6 ماه خالصانه به هردوشون محبت کنی؟ به حرمت اینکه 7 شوهرت بوده و از لحاظ مالی تامینت کرده ارزش داره فقط 6 ماه به اون عشق سابق فکر نکنی و 6 ماه کامل قطع ارتباط کنی باهاش؟ فقط 6 ماه بخاطر آینده بچت اینکارو بکن
ببین اول از همه تمام این مراحلی که دارم بهت میگم رو انجام بده
1.حتما با یه مشاور خوب در ارتباط باش
2.سیمکارتت رو عوض کن و هرچی تو گوشیت درمورد عشق سابفت داری پاک کن و قطع ارتباط کن باهاش به مدت 6 ماه این موضوع رو به همسرت بگو که میخوای 6 ماه فرصت بدی به زندگیتون و فقط میخوای به اون و بچت فکر کنی نه هیچکس دیگه
3.نمازت رو حتما بخون و حتما اول وقت دقیقا بعد اذان بخون این نماز از گمراهی نجاتت میده و به قلبت آرامش میده از خدا بخواه راه درست رو بهت نشون بده و دستت رو بگیره
4. تو این 6 ماه هروقت یاد عشق سابفت افتادی فورا خودت رو مشغول به کارای دیگه کن که فکرش از سرت بره بیرون یادت باشه قراره 6 ماه فقط به زندگی الانت بچسبی
5. به همسرت توجه کن تک تک رفتارای خوب و بدش رو ببین
6.اگه با عشق سابفت ازدواج کنی قراره براش چطور همسری باشی؟ به مدت 6 ماه برای شوهرت همونجوری همسری کن محبت و توجه و احترام رو بیار تو زندگیتون تو این 6 ماه
7. با بچت وقت بگذرون سعی کن تو این 6 ماه بهترینه خودت باشی بهترین مادری که میتونی باشی باش براش ببرش بیرون باهاش بازی کن براش قصه بخون وقت بذار براش برنامه بریز 3 نفری با باباش برید تفریح بازی کنید بذار 6 ماه کنار پدر و مادرش نهایت خوشبختی رو احساس کنه لذت ببره 6 ماه احساس خوشبختی کنه
این 6 ماه تک تک این کارایی که گفتم رو انجام بده بعدش اگه دیدی بازم زندگی الانت به میلت نیست و خواستی طلاق بگیری بیا بهم پیام بده راه تضمینی طلاقت رو بهت بگم
من رشتم روانشناسیه
میتونی اگه خواستی درخواست دوستی بدی تا همدیگرو گم نکنیم
تو حقته زندگی خوبی داشته باشی ولی برای زندگی خوب داشتن باید تلاش کنی این 6 ماه رو واقعا خالصانه تلاش کن اگه نشد من تمام راه های لازم برای طلاقت رو بهت آموزش میدم