2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21634 بازدید | 339 پست
یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

کاش فقط عشق و یادمون نمیدادن. تعهد هم دست کمی از عشق نداره .منم قبل ازدواجم با ی آقای خیلی خوب دوست بودم و عاشقش بودم .واقعا همه چی تموم بود .اما پدرم مخالف بود بخاطر ی دلایلی و بعد با همسرم ازدواج کردم .نمیدونم همسرم خیلی خوب بود یا چیز دیگه .الان عاشقانه همسرم میپرستم😊😊

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من تا الان کامنت ها رو میخوندم نمیخوام سرزنشت کنم 

ببین به نظرت این زندگی 7 ساله ای که داری و بچت ارزش اینو دارن که 6 ماه به هیچ نامحرمی فکر نکنی؟ ارزش دارن برات اندازه 6 ماه خالصانه به هردوشون محبت کنی؟ به حرمت اینکه 7 شوهرت بوده و از لحاظ مالی تامینت کرده ارزش داره فقط 6 ماه به اون عشق سابق فکر نکنی و 6 ماه کامل قطع ارتباط کنی باهاش؟ فقط 6 ماه بخاطر آینده بچت اینکارو بکن

ببین اول از همه تمام این مراحلی که دارم بهت میگم رو انجام بده 

1.حتما با یه مشاور خوب در ارتباط باش 

2.سیمکارتت رو عوض کن و هرچی تو گوشیت درمورد عشق سابفت داری پاک کن و قطع ارتباط کن باهاش به مدت 6 ماه این موضوع رو به همسرت بگو که میخوای 6 ماه فرصت بدی به زندگیتون و فقط میخوای به اون و بچت فکر کنی نه هیچکس دیگه 

3.نمازت رو حتما بخون و حتما اول وقت دقیقا بعد اذان بخون این نماز از گمراهی نجاتت میده و به قلبت آرامش میده از خدا بخواه راه درست رو بهت نشون بده و دستت رو بگیره 

4. تو این 6 ماه هروقت یاد عشق سابفت افتادی فورا خودت رو مشغول به کارای دیگه کن که فکرش از سرت بره بیرون یادت باشه قراره 6 ماه فقط به زندگی الانت بچسبی 

5. به همسرت توجه کن تک تک رفتارای خوب و بدش رو ببین 

6.اگه با عشق سابفت ازدواج کنی قراره براش چطور همسری باشی؟ به مدت 6 ماه برای شوهرت همونجوری همسری کن محبت و توجه و احترام رو بیار تو زندگیتون تو این 6 ماه 

7. با بچت وقت بگذرون سعی کن تو این 6 ماه بهترینه خودت باشی بهترین مادری که میتونی باشی باش براش ببرش بیرون باهاش بازی کن براش قصه بخون وقت بذار براش برنامه بریز 3 نفری با باباش برید تفریح بازی کنید بذار 6 ماه کنار پدر و مادرش نهایت خوشبختی رو احساس کنه لذت ببره 6 ماه احساس خوشبختی کنه 

این 6 ماه تک تک این کارایی که گفتم رو انجام بده بعدش اگه دیدی بازم زندگی الانت به میلت نیست و خواستی طلاق بگیری بیا بهم پیام بده راه تضمینی طلاقت رو بهت بگم 

من رشتم روانشناسیه 

میتونی اگه خواستی درخواست دوستی بدی تا همدیگرو گم نکنیم 

تو حقته زندگی خوبی داشته باشی ولی برای زندگی خوب داشتن باید تلاش کنی این 6 ماه رو واقعا خالصانه تلاش کن اگه نشد من تمام راه های لازم برای طلاقت رو بهت آموزش میدم 

عزبزم مشخصه حس خیلی گندیو داری تجربه میکنی ولی یچیزاییو طبق تجارب و‌دیدن تو مردم بهت میگم اون آدمی که الان قبول کرده بعد طلاقت باهات ازدواج کنه تضمینی وجود ندارع که تو طلاق گرفتی هم بیاد ممکنه بهونه بچه و خونوادشو اینارو بیاره و نهایت از بخواد تو خفا صیغه اش بشی به فرض اینطوری نباشه و ازدواج رسمی بکنه اما سرکوفتت بزنه یا انتظارت از اون آدم وقتی باهاش رفتی زیر یه سقف همون چیزی نباشه که قبلا داشتی بچتو اذیت کنه و هزار چیز دیگه ،در خوشبینانه ترین حالت ممکن ازدواج کنی و همه چی خوب سرنوشت بچت چی میشه پس بدون پدر یا مادر ،فردا روز تف تو صورتت نمیندازه که بخاطر عشق قدیمیت از آینده من چشمپوشی کردی؟! درسته تو هم حق زندگی داری ولی تو تصمیم خودتو گرفتی و این زندگیو انتخاب کردی والان مسئول اون طفل معصومی ،گاهی باید حسمون به کسی که میخواستیمو کنار بذاریم همه عشقا بنا نیست تهش رسیدن باشه من خودم بعد سالهااا عاشقی وقتی دیدم نمیشه اصرار بیخود نکردم شاید صلاح من در این بوده... امیدوارم تصمیم درستو بگیری با یه مشاور مشورت کنی خوبه

ببین عزیزم اونی که این وسط ضرر میکنه خودتی، اکثر مردا میگن من با بقیه فرق میکنم ولی باور کن فرقی نمیکنن، بهتره سیم کارتتو عوض کنی و ارتباطتو قطع کنی مطمئنا کار سختیه ولی اگه راه ارتباط باهاشو قطع کنی بیشتر میای سمت بچه و شوهرت و ایشالا بیشتر بهش علاقه پیدا میکنی 

پس اولین قدمو بردار و نه بهش زنگ بزن و نه پیام بده، اگه بخوای میتونی

ایشالا که حرفامونو گوش کنی 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
بچها حرفاتون خیلی رو تاثیر خوب گذاشت

من نه شما رو میشناسم نه خصومت دارم  فقط چون زندگی اون سه تا خانوووم رو دیدم میگم  یه خانوووم که صیغه شد بعد صیغه پرت شد بیرون از خونه ی دوست پسره دو تاشون ازدواج دائم و یه بچه هم دارن یکی هر روز در حال کتک خوردن یکی هم در به در دنبال سند از این زندان به اون زندان واسه شوهره اگر میخوای جدا شی عاقلانه جدا شو نه احساسی دلیل قانع کننده باشه خانواده ها نمیذارن بمونی ولی همسرت چون میدونه میخوای بری با یکی دیگه روی لج افتاده آبرو و شرف خودت رو نبر؛ من با دوست پسرم ازدواج کردم (گفتم که نگی نمیدونه عشق چیه) مثل سگ پشیمونم اگه جدا شدی و با این آقا ازدواج کنی هر بلایی سرت اورد باید ساکت بمونی دیگه نمیتونی جدا شی ولی بهت قول میدم آه بچت نمیداره روز خوش ببینی

بله

استارتر ناراحت نشو ولی خیلی نامردی!! تو به شوهرت خیانت کردی.. ادای دوست داشتن رو در اوردی.. خیانت حتمی نیست ادم با یه نفر ارتباط داشته باشه.. اخه اون چه گناهی کرده.. تو که دیدی دوسش نداری نامزدیت رو به هم میزدی.. حالا اون بچه چی میشه.. بعد ادم خیلی چیزا و خیلی کسا رو دوس داره.. یعنی ذره ای هم دوسش نداری؟؟ به نظرم برای اینه که مطمینی طرف میاد میگیرتت.. اونو فراموش کنی به شوهرت هم علاقه مند میشی.. بعد تو از کحا میدونی که میاد میگیرتت؟ فک کنم حرفاتون هم به هم زدین نه؟؟؟

جالبه اسی میگی چیکارکردم.چشماتوبازکن بروخووت تاپیکتو بخون بشین به خودت فکر کن ببین چیکارمیکنی برو کسایی رونگاه کن که چجورگیر مردی افتادن بازم دارن زحمت میکشن عذاب میکشن تا آقاشون درست شه به اونا میگن خانوم .شیرزن...به توام میگن زن آخه به خدادلم میسوزه به تو این حرف هارومیگم شایدادم شی خودتو پیدا کن خودتو نزن به خواب به همسرت به فرزندت عشق بورز خواهرانه میگم  حیفه 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

قهر کن برو خونه بابات جوابشم نده ...انگار نیست

ولی خوب شاید پشیمون شی بچتم ازت بگیره

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕