2777
2789
عنوان

کیا طرفشون پارانوئیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 162 پست
پارسال که زیاد دعوا میکردیم پسرم ناراحتی اعصاب گرفته بود همش توی خواب داد میزد گریه میکرد  منم ...

تقدیرو خود آدما رغم میزنم بهر حال اگه واقعا سختته لاقل یه مدتی باهاش قهر کن برو خونه بابات شاید سر عقل اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقدیرو خود آدما رغم میزنم بهر حال اگه واقعا سختته لاقل یه مدتی باهاش قهر کن برو خونه بابات شاید سر ع ...

قهر کردم یه هفته رفتم که راضی شد دلرو بخوره دیگه 

همش هم میگفت اینا قرص بی غیرتی

چشم که واقعا حقیقت داره  ولی شما یعنی ازش نپرسیذی چرا یهو اینجوری شده

میگه دست خودم نیست میریزم بهم 

البته همچنان میگه تو مزاحم داری بمن نمیگی 

تو شوهر خواهرت مزاحمت شده بمن نمیگی 

میگه اون چون وضع مالیش خوبه بهت پیشنهاد داده

بخدا حتی خواهرمم حسرت زندگی منو میخورد 

این شوهر احمق من همه چیزو خراب کرد 

شما خودت شاغلی منظورم اینه از بابت درآمد وابسته بهش نیستی

نه بابا شاغل کجا 

حتی تا سر کوچه هم نمیتونم تنها برم 

خودم گاهی توی خونه خیاطی میکنم 

ولی میگم دوست ندارم خیاطی کنی خسته میشی 

مگه ما نیاز داریم که تو بخوای کار کنی

میگه دست خودم نیست میریزم بهم  البته همچنان میگه تو مزاحم داری بمن نمیگی  تو شوهر خواهرت ...

خوب این احتمالا خودش خودشو از دامادتون پایینتر میبینه میترسه شما بخاطر این قضیه ولش کنی عزیزم خودتو ناراحت نکن بخدا مشکل شما به حرف زدن از بین میره قول میدم شوهر شما بیمار نیست فقط خودشو پایین تر میبینه و خودش رو مقایسه میکنه

خوب این احتمالا خودش خودشو از دامادتون پایینتر میبینه میترسه شما بخاطر این قضیه ولش کنی عزیزم خودتو ...

اگر میومد مشاوره تا الان خوب شده بود 

مشکل اینجاست که نه مشاوره میاد نه دیگه دارو میخوره